Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegység vagy alaplap hiba?

Tápegység vagy alaplap hiba?

Figyelt kérdés
Kép elmegy, monitor fekete és villog a led, VGA 100% pörög venti rajta.. HD 7970, GTX 460 kártyákkal csinálgatta.. szóval VGA hiba kizárva Vagy újraindúl magától, esetleg kék halál stb hibák vannak.
2016. jún. 19. 18:38
 1/5 Lord Hidan ***** válasza:
Milyen tápod van pontos tipus szerint? Egy 7970 nem keveset fogyaszt
2016. jún. 19. 18:41
 2/5 baad ***** válasza:
Ennyi infóból nem lehet megállapítani. Azért kezd villogni a led, mert elmegy a szinkron( a gép nem adja ki). Takarítsd ki a gépet, szedd ki a kártyákat / ramot, takarítsd meg a csatikat. Ha nem gyógyul meg, akkor kérj kölcsön tápot és VGA-t. Egyesével cseréld ki, hogy ki tudd zárni hogy mi a rossz.
2016. jún. 19. 18:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Corsair CX750 moduláris táp. a GTX 460 az kölcsön kért videókártya.. 7970nel elkezdett szenvedni a gép, állítgattam órajeleket rajta meg gpura új paszta ment.. darabig nyugott volt, aztán újra kezdte :D Esetleg a portól lehet? :D kb másfél-két éve nincs gépházam sem :D Majd talán holnap kitakarítom megint, fáradt vagyok most ennyi munka után. Most raktam át a másodlagos(lassabb) pci-e foglalatba a kártyát.
2016. jún. 19. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
alaplap, táp..
2016. jún. 19. 19:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Több, mint valószínű táp baja lesz.. kötöttem rá másikat, haver épp ráért.. GTA V alatt tesztelve nem volt semmi hiba.. saját tápommal nem sokkal játékindítás után megadta magát a gép :D
2016. jún. 21. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!