Waffi BalD kérdése:
5 másodpercig megy a gép majd hiba üzenet nélkül leáll?
Figyelt kérdés
Új hűtőt raktam a gépbe (cooler Master v8) és azóta csinálja ezt. Alaplap gigabyte b75 d3v, proci i7 2600k. Mi lehet a baj?2016. jún. 12. 12:23
1/11 ThodEE GoD válasza:
Rosszul tetted fel a hűtőt, sok pasztát tettél a procira, BIOSba be van kapcsolva a cpu fan fail és a hűtőn lévő ventilátor fordulata nem éri el a szükséges minimumot.
2/11 A kérdező kommentje:
Leirnad hogy mi is ez a CPU fan fail?
2016. jún. 12. 12:30
3/11 Trevor. válasza:
Az, hogy nem tud felpörögni a procihűtő ventije, mert vagy elakad valamiben, vagy nincs bekötve vagy valami más baja van. Nézd meg, hogy forog-e a venti a gép indításakor és hogy jó helyre kötötted-e be.
4/11 A kérdező kommentje:
Forog a venti
2016. jún. 12. 13:02
5/11 ThodEE GoD válasza:
Azért írtam azt utolsónak meg az ritkábban fordul elő és ugye kikapcsolható, inkább a pasztázást és a helyes felszerelést nézd át jobban ;)
6/11 A kérdező kommentje:
A v8asnak kettő végződése van és csak az egyiket kell bedugni a CPU hűtőbe ugye?
2016. jún. 12. 13:14
7/11 A kérdező kommentje:
Na úgy működik a gép ha a v8ast nem a CPU fanba kötöm hanem a system fanba.de gondolom az nem valami jó így
2016. jún. 12. 13:20
8/11 ThodEE GoD válasza:
Core temp vagy bármilyen hőmérséklet kiolvasó programmal nézz rá, ha terhelés alatt nem lépi át a 80fokot akkor minden maradhat így :)
9/11 A kérdező kommentje:
Okes köszönöm
2016. jún. 12. 13:45
10/11 A kérdező kommentje:
Nemjo mostmar éppen ahogy benyomom már ki is kapcsol
2016. jún. 12. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!