Az alább részletezett config jó lesz (kompatibilitás, csatlakozók szempontjából)?
A hardverek ára nem fontos, csak az egymással való kompatibilitásuk (tehát, hogy jók-e egymáshoz) érdekel.
Processzor: Intel Core i5 4460
Alaplap: Gigabyte H81M-S2PV (SOCKET0)
Videokártya: EVGA GeForce GTX 970 Superclocked 4GB GDDR5 256bit PCI-E (04G-P4-2974-KR)
Tápegység: XFX 450W Pro vagy bequiet!System Power S7 450W
Na, akkor ki is jött az RX 480. Bevallom, csalódtam, nem is az árában, hanem inkább a teljesítményében.
A 8 VRAM-os változat ára kicsivel 90k felett mozog, amire a megjelenést követően lehetett is számítani, tehát jelen állás szerint majdnem forintra ugyanannyi, mint a 970.
Sajnos az "előzetes ígéretek" nem valósultak meg (miszerint a 980 szintjén képes teljesíteni) a tesztvideók alapján, sőt egyik játéknál a 970 a jobb, másiknál az RX 480 (8GB), de több az amit jobban visz a 970.
Méretre pont megegyeznek.
Igazából most nem tudom mitévő legyek. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!