Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a vidokártya belemenne a...

Ez a vidokártya belemenne a gépembe? (GTX 950)

Figyelt kérdés

konfigom: I5-2400

4GB RAM

A gépházam egy asus gamer gépház.

[link]

MOst akarok belevenni egy gtx 950 es videokártyát csak nem tudom h belemegy-e. És ha benne lenne a vga akkor milyen játékok mennének rajta? (Fifa,bf,cod stb)

2016. jún. 16. 13:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Okostojás, te meg FOGD már fel, hogy azt akarjuk elkerülni, hogy tö9nkremenjen. De ha ennyira tökfej makacs öszvér vagy akkor megf is érdemeled, hogy tönkremenjen.

És akkor a kérdésedre: Rakd bele ha belefér, ha nem, úgyis ellenekezel mindenkivel.

2016. jún. 18. 11:56
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak a pár embernek aki értelmes választ adott.
2016. jún. 19. 00:24
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem itt mindenki értelmes választ adott.
2016. jún. 19. 05:14
 24/26 A kérdező kommentje:
LC-Power LC6650GP3 V2.3 650W ilyen a tápom szerintem ez azért elbírna egy gtx 950 et. És megértem hogy miért mondtátok h fontos a táp én tudom azt h tönkre vághatja az egész gépet.Nos, ez a táp bírná?
2016. jún. 19. 12:53
 25/26 anonim ***** válasza:
elbírni elbírná de mint írták tönkrevághatja de mi már nem próbálunk hatni rád úgysem fogadod meg a tanácsunkat
2016. jún. 19. 13:06
 26/26 anonim ***** válasza:

MOV nincs benne (rövidzár), ezt gondolom nem kell bemutatnom, hogy miért baj. Feszültségszabályozása szabványon kívül esik, így potenciálisan veszélyes az alaplap és a videokártya vrmjeire nézve.

Mivel 30 ezer Ft alatt nincs normális 650W tápegység, ezért ez teljesen várható volt, sokkal több értelme lenne egy ilyen kombináció mellett egy minőségi 350W egységnek.

Ettől függetlenül használhatod a kártyát, de középtávon károsodhat, instabil lesz egy idő után.

2016. jún. 19. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!