Ez a vidokártya belemenne a gépembe? (GTX 950)
konfigom: I5-2400
4GB RAM
A gépházam egy asus gamer gépház.
MOst akarok belevenni egy gtx 950 es videokártyát csak nem tudom h belemegy-e. És ha benne lenne a vga akkor milyen játékok mennének rajta? (Fifa,bf,cod stb)
Tudni kéne a házad típusát is. Egy képből nem mondható meg, hogy belefér e a videókártya. De valószínüleg el fog férni.
A táp azért fontos, mert tönkrevághatja az egész gépet.
Nyugalom Kérdező! Ez az oldal a tápmániások gyűjtőhelye! Tudom idegesítőek, de az a szerény véleményem, hogy igazuk van!
Nem az a baj az olcsó tápokkal, hogy "időzített bombák", egy időzített bomba megbízhatóan a megfelelő időben robban. Ezek megbízhatatlanok. Lehet, hogy 10 évig kiszolgál, minden gond és baj nélkül, de lehet, hogy az első bekapcsolásnál pukkan, füstöl, esetleg viszi magával a drága vasat is.
A házad egyébként nem Asus. Ez egy GABA ColorSit G8015C-C49 400W
A gyártó honlapja sajnos nem túl informatív, így az sem derül ki, hogy milyen táp az a 400 wattos (ezen spórolni szoktak...), az sem mekkora VGA fér el benne.
Jó hír, hogy a Gigabyte már pontosabb adatokkal szolgál a belinkelt GTX950-t illetően. A hossza 19.5cm, ami nem számít nagynak.
Ajánlott tápjuk hozzá egy legalább 350 Wattos - tehát a fogyasztás sincs az egekben.
Az én ajánlott tápom (bár nem vagyok nagy tápguru):FSP 400W HEXA+ 13.790 Ft (Aqua) -ez van, olcsóbban nemigen kapsz normálisat (tudom ez sem a legjobb választás (pl. osztott 12v ág), de jobbat csak drágábban kapni.
Csak azt nem tudom, akik ennyire tudnak mindent, mi a t*kömnek kérdeznek?
Vedd meg, de ha elpukkan a tápod a p*csába és viszi az egész gépedet, akkor ne gyere ide, mert mi szóltunk. az a te hülyeséged.
Ahelyett, hogy 3-4szer leírtad, hogy jó meg 650w meg satöbbi, egyzser leírhattad volna a pontos típusát és fele ennyi hsz. nem keletkezik.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!