Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a vidokártya belemenne a...

Ez a vidokártya belemenne a gépembe? (GTX 950)

Figyelt kérdés

konfigom: I5-2400

4GB RAM

A gépházam egy asus gamer gépház.

[link]

MOst akarok belevenni egy gtx 950 es videokártyát csak nem tudom h belemegy-e. És ha benne lenne a vga akkor milyen játékok mennének rajta? (Fifa,bf,cod stb)

2016. jún. 16. 13:03
1 2 3
 11/26 meszike91 ***** válasza:

Tudni kéne a házad típusát is. Egy képből nem mondható meg, hogy belefér e a videókártya. De valószínüleg el fog férni.

A táp azért fontos, mert tönkrevághatja az egész gépet.

2016. jún. 16. 13:55
 12/26 A kérdező kommentje:
Majd elviszem egy PC boltba és ott elmondják és ott bele is teszik
2016. jún. 16. 14:29
 13/26 meszike91 ***** válasza:
Pc boltban simán rádsóznak egy hulladék tápot.
2016. jún. 16. 15:32
 14/26 anonim ***** válasza:
Hagyjuk, hajthatatlan. De akkor, amikor egyszer csak elpukkan, nem mond azt, hogy mi nem szóltunk! A PC boltos meg úgyis egy még szarabb tápot fog rád sózni.
2016. jún. 16. 16:42
 15/26 anonim ***** válasza:
59%
igazad van jó az a táp a minőség nem számít csak az hogy legalább 600 de inkább 750 wattos legyen! autóból is mindig az a leggyorsabb amelyiknek sok kereke van ezek a hozzá nem értők csak át akarnak verni nehogy azt hidd hogy az idejüket arra pazarolják hogy segítsenek neked menj a saját fejed után aztán sírsz ha egy szerencsétlen alkalommal az egész gépedet le kell cserélni
2016. jún. 16. 18:08
 16/26 anonim ***** válasza:

Nyugalom Kérdező! Ez az oldal a tápmániások gyűjtőhelye! Tudom idegesítőek, de az a szerény véleményem, hogy igazuk van!

Nem az a baj az olcsó tápokkal, hogy "időzített bombák", egy időzített bomba megbízhatóan a megfelelő időben robban. Ezek megbízhatatlanok. Lehet, hogy 10 évig kiszolgál, minden gond és baj nélkül, de lehet, hogy az első bekapcsolásnál pukkan, füstöl, esetleg viszi magával a drága vasat is.

A házad egyébként nem Asus. Ez egy GABA ColorSit G8015C-C49 400W

A gyártó honlapja sajnos nem túl informatív, így az sem derül ki, hogy milyen táp az a 400 wattos (ezen spórolni szoktak...), az sem mekkora VGA fér el benne.

Jó hír, hogy a Gigabyte már pontosabb adatokkal szolgál a belinkelt GTX950-t illetően. A hossza 19.5cm, ami nem számít nagynak.

[link]

Ajánlott tápjuk hozzá egy legalább 350 Wattos - tehát a fogyasztás sincs az egekben.

Az én ajánlott tápom (bár nem vagyok nagy tápguru):FSP 400W HEXA+ 13.790 Ft (Aqua) -ez van, olcsóbban nemigen kapsz normálisat (tudom ez sem a legjobb választás (pl. osztott 12v ág), de jobbat csak drágábban kapni.

[link]

2016. jún. 16. 18:27
 17/26 anonim ***** válasza:

Csak azt nem tudom, akik ennyire tudnak mindent, mi a t*kömnek kérdeznek?

Vedd meg, de ha elpukkan a tápod a p*csába és viszi az egész gépedet, akkor ne gyere ide, mert mi szóltunk. az a te hülyeséged.

Ahelyett, hogy 3-4szer leírtad, hogy jó meg 650w meg satöbbi, egyzser leírhattad volna a pontos típusát és fele ennyi hsz. nem keletkezik.

Szép napot!

2016. jún. 17. 19:22
 18/26 A kérdező kommentje:
Komolyan. Fogjátok már fel h nem ez volt a kérdésem. Ha tönkre megy az én hibám nem érdekel.De nem ez volt a KÉRDÉS.Ezen mit nem lehet felfogni?
2016. jún. 17. 23:10
 19/26 meszike91 ***** válasza:
reménytelen vagy...
2016. jún. 17. 23:42
 20/26 anonim ***** válasza:
Oké, akkor beleillik. Jó durrogtatást! "-"
2016. jún. 18. 05:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!