Normális, ha a számítógépem játék közben egy sugárhajtóműre emlékeztet?
Üdv, egy hete összeszereltem egy számítógépet,
A régi építésemet átvittem egy másik szobába, eladásra vár, az is olykor-olykor hangoskodott, de nem volt feltétlenül sugárhajtómű.
Ezzel először próbáltam játszani, még csak nem is egy nagy játékot indítottam be vele: Counter-Strike: Global Offensive.
Alapjáraton szinte néma a gép, a gpu hűtői ki is kapcsolnak, a procihűtő (cooler master hyper 212 evo) is szinte néma.
Játék közben, attól függetlenül, hogy maxon, vagy mediumon vannak a beállítások szinte sugárhajtómű.
A proci és a vga sem olyan meleg, 50° környékén maradt (cpu) de szinte maxon pörgött a venti.
A kérdésem igazából nem az, hogy hogyan lehet megszüntetni, hanem az, hogy ez mennyire normális?
Nem fülsüketítő, de fejhallgató kell ahhoz, hogy élvezhessek egy játékot.
(i7 6700+r9 390, 2 hűtő, egy a ház tetején, egy a végében, a teteje beszív a háta kifúj, + cm212 hűtő, windforce g1 vga hűtő.)
A ház egy DeepCool Tessaract.
állíts be egy egyéni hűtőventi kezelést.
Amúgy nagy kérdés, hogy milyen a gépházad most, mert ha nem tudja kitolni a levegőt, akkor meghalt.
Egyéni vezérlésen van, az addig rendben is van, de játék közben bizonyos hőfok fölött azért nem akarom, hogy 20%-on forogjon a venti.
A gpu ventije nem a leghangosabb rész, sokkal inkább a cooler master üvölt amikor magas fokon pörög.
Végülis egy díszlécen kívül nincs benne műanyag...
A felső venti pont a cpu ventijéhez fújja a levegőt, a másik oldalán meg a hátsó venti szív.
Oké, nem tudom, hogy aznap mi lehetett, de azóta a vga hűtője be se kapcsol, a cpu hűtője sem forog maxon, a hőmérsékletek mégis alacsonyak.
Ezekszerint akkor épp volt valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!