GTA 5 -nek mennyi RAM kell? 1280x1024 felbontás.
Sziasztok! A fent említett játéknak mennyi ram kell 1280x1024-en?
Amúgy 2GB ram van most a gépben. Van rá esély hogy ilyen kis felbontáson "elég" legyen a játéknak? Pl. Crysis 3-at próbáltam, ott nem haladta meg az 1800MB-ot, pedig tudtommal az is gépzabáló játék.
Előre is köszi. Lehetőleg olyan írjon aki hasonlóan kisebb felbontáson játszik, ne olyan aki FullHD-n, mert annak elhiszem h nem elég 6GB sem..
Köszi.
múltkor pont néztem, hogy 6gb körül használt ramot, akörül ingázott gta v-ben
de mivel WIndows is kell, hogy legyen a gépeden az is megeszik legalább 1et de inkább többet, játék közben, tehát 8 ajánlott
FULL HD-n játszottam, azon a felbontáson amit írtál lehet hogy elég 6gb is
"Amúgy 2GB ram van most a gépben. Van rá esély hogy ilyen kis felbontáson "elég" legyen a játéknak? Pl. Crysis 3-at próbáltam, ott nem haladta meg az 1800MB-ot, pedig tudtommal az is gépzabáló játék. "
az jó hogy neked 2 gb rendszer memóriból 1800-at használt a játék de szerinted mért ? véletlen sem azért mert a rendszernek is kellet még valamiből táplálkoznia. Am meg kétlem hogy 30 + fps -el el menne a crysis 3 2 giga rammal .
"Akkor a gépigényeknél miért írnak oda egyes játékokhoz 4GB ramot, mikor pl. Far Cry 3 Ultrán is alig evett 1500Mb-ot"
Mert mondjuk a háttérben futó programok (és az operációs rendszer) is igényelnek ramot, amivel könnyen túllépjük a 3GB-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!