Egy I5-4590-nél normális a 74 fok játék közben?
Figyelt kérdés
Természetesen gyári hűtővel és egy jó 3-4 óra intenzív játék után ilyen 74 fok körül szokott lenni.Netezés közben 42 körül, alapjáraton meg 32 körül mozog.Normálisak ezek az értékek?A gépházam felsőtápos (ha ez számít valamit)2016. jún. 13. 21:52
1/7 Lord Hidan válasza:
Nem. 4570 gyári hűtővel is csak ritkán érte el a 65 fokot. A 74 sok neki vegyél rá egy jobb hűtőt és/vagy cserélj egy szelősebb házra legalább egy ventivel hátul
2/7 Lord Hidan válasza:
Esetleg lehet egy sima újrapasztázás is megoldja. A hűtő jól rajta van? Mind a 4 lába be van pattintva? Nekem pl sose ment bele mind a 4...
3/7 Trevor. válasza:
Nyáron nem kizárt, én pont emiatt cseréltem le a 4460-am gyűri hűtőjét.
4/7 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Pl. LLC-t UEFI-t belövi auto-n 8-ra 2-4 helyett, már indokolatlanul nőhet 4-5 fokot a hőmérséklet a nagy büdös semmitől, meg ilyenek.
5/7 anonim válasza:
Ez már a hivatalosan megengedett maximum felett van, ami csökkenti a proci élettartamát.
Kéne venni egy jól szellőző alsótápos házat. A felső elhelyezés már nagyon régi és elavult - pont emiatt valószínűleg a szellőzése is elégtelen. A gyári hűtőnek pedig elvileg lejjebb kéne vinnie a hőmérsékletét, ha jól van beszerelve, és megfelelően pasztázva.
6/7 anonim válasza:
A gyári hűtőt célszerű mindig lecserélni (kiv az új amd megoldást), nem feltétlenül azért, mert nem hatékony, hanem inkább azért, mert nagy fordulatszámon marha hangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!