Egy jó gépkonfigot 75-100ezerből?
Duplamagos, viszonylag gyors procival, DDR2 RAM-mal, Nem túl drága dx11-es videókártyával. Valamint még kéne hozzá egy jó DL DVD+ RW író (lehetőleg Pioneer és ne LG), 250-500 GB belső HDD, valamint jó, de olcsó gépház, billenyűzet és egér (vezetéknélküli).
Ezeket néztem: [link]
Olyan is jöhet, ami más oldalon/boltban van, vagy gépkonfig alkatrészenként, ami árban nagyjából ugyanott van és jobb esetleg.
előző vagyok
''forum részre vak regelj az'' a vak helyett vagyot akartam
csak kérdezem, minek neked gyenge dx11-es kari?
1. a DX11 alig elterjedt, az olyan játékok futattásához komoly vasra van szökség, hogy ki is használd a dx11-et
2. gyenge karival nem fogod őket rendesen futtattni
Procik terén AMD-t javaslok, a Phenom II 555BE-t
Ennyi pénzből szerintem videókártyának SAPPHIRE HD5750 1GB kb.33.000-ért egész jó lenne neked(lehet kicsit sok az ára).Még jobb lenne az MSI R5770 1GB HAWK-ja de az már 42 ezer Ft és az 100k-ba nemigazán fér bele(csak ha a többit nagyon kispórolod, de azt ne tedd:))Prociból esetleg valamilyen kétmagos AMD Athlon vagy Phenom 545 3.00Ghz. Házból GABA 2936 5k-ért.
De szerintem jobban jársz ha felmész a www.ipon.hu-ra és ott a gépösszerakóban próbálsz valamit kihozni,aztán felraksz ide egy kérdést hogy jó lett-e és mi megmondjuk hogy mit változtass.
Lényeg hogy a tápon ne sprórolj és az alaplapon sem.
Ja, és azt is jó lenne tudni hogy mire kellene a gép mert úgy többet tudnék segíteni.
Na összeállítottam egyet:
Az nem baj, hogy az alaplapban van integrált videókártya, de én választottam egyet?
A HDD és a DVD író belső, valamint a DVD író DL DVD+ RW?
A wireless billenytűzethez és egérhez adnak töltőt? Mivel csatlakozik? Nincs rajta se PS2, se USB a leírtak alapján.
A csatlakozások az alaplap és a tartozékok között jó (DDR3, SATA II, PCI-E, stb.)
Az alkatrészeket jól választottam össze, nem ütköznek?
Megéri? Láttam pl. az Auchanban sokkal rosszabb gépet ugyanennyiért, szal megéri az összeállítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!