Most komolyan eldobta a Sapphire az előző Nitro hűtést, a Vaporxet és a Toxicot ezért a "valamiért"?
Ez valami bűnronda lett. Napok óta figyelem hogy milyen hűtést fognak kidobni az rx 480ra erre ezt a valamit.. :I
Nem tudom, hogy vagy vele, de én elsősorban teljesítménye és hangereje alapján ítélek meg egy hűtést - bár az sokat elmond rólam, hogy házam oldalán nincs plexi.
Új generációs Radeonok egyik fő újdonsága, hogy jobb energiahatékonysággal rendelkeznek. Ebből eredően nincs is szükség egy 200+ Wattra méretezett hűtésre.
Igazad van első a hűtés de elég sok embernek plexis háza van én pl nem raknék bele egy csúnya hűtésű vga-t a gépembe akár milyen jól hűt. Bele látok minden nap ne egy sajt reszelőt lássak. Nem azzal van a bajom hogy csak 2 ventilátoros hűtést kapott az előző nitro hűtés kifejezetten tetszett de ez egyszerűen csúnya egy hd 7790-nek szebb hűtése volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!