Inter-tech Energon 650w eps-650 táp kompatibilis a sapphire r9 270x dual-x videókártyával?
Azt írja a videókártya gyártó a honlapján, hogy 2x6 pin AUX power connector kell a kártyának, de én a tápegység honlapján, csak ezt látom:
1 x 20+4 Pin
1 x 4+4 Pin
1 x PCI-E 6+2 Pin
4 x SATA
4 x Molex
1 x Floppy
Nem tudom eldönteni, hogy ez jó-e vagy nem, esetleg elosztót kell venni a táphoz, hogy rá lehessen-e kötni?
Egyébként a boltban azt mondták, hogy jó táp, de ma amikor kerestem, hogy kompatibilis-e a videókártyával írták, hogy gagyi. Azért leírhatjátok, hogy mit ajánlotok. A konfigurációm:
Asrock extreme3 r2.0
AMD fx-6300
Kingston 8gb ddr3
Sapphire radeon hd 5450 1gb ezt váltaná le: Sapphire radeon r9 270x dual-x 2gb
Toshiba 1tb
Inter-Tech Energon 650W EPS-650
Nem a bolt véleménye a mérvadó, hiszen egyrészt sokszor ott sem ért hozzá az eladó, másrészt nekik anyagi érdekük fűződik hozzá, hogy a hulladék tápokat is rásózzák a gyanútlan vásárlóra. Érdemesebb pl. a prohardver.hu "Milyen tápot vegyek?" fórumán tájékozódni, vagy akár itt.
A konfigodhoz nem kell 650-es táp. 450-500-as bőven elég.
Ezeket ajánlom:
- XFX TS Series 450
- FSP Hyper 500
- Super Flower Bronze 450
- Be Quiet System Power S7 450/500
- Corsair CX 450
- Antec Basiq 450/500
netről rendelted? ha jól tudom, 14 napig elállhatsz a vásárlástól..
(ha nem így van ne hajítsatok meg kavicsokkal, csak valami ilyesmit hallottam!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!