Lord Hidan kérdése:
Van valami hír arról hogy a Sapphire-nak is lesz új hűtése az RX 480ra?
Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 12:06
1/8 anonim válasza:
Majd a hónap vége körül szerintem, én is bújom az oldalakat, de még megbízható teszteket se találtam.
2/8 A kérdező kommentje:
Én is nézegetem de semmi értelmeset nem látok róla végülis még van 2-3 hét a megjelenésig de egy normális tesztet kidobhatnának róla nem csak azt amiben az 1080al mérik össze mert annak úgysincs semmi értelme
2016. jún. 10. 12:31
3/8 anonim válasza:
Egy ilyet találtam, majd csak jönnek majd az adatok
4/8 anonim válasza:
alapból érdemes 80 % -on járatni az ref kártyákat a nagy fogyasztás miatt ami iszonyatos hőt termel már ha nem szeretnénk hogy hamar gpu hibássá váljon. Ez az új referncia hűtés nagyon majmolj az nvidia megoldását , kíváncsi leszek hogy olyan hatékony is lesz e vajon ? !
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a linket. Hát úgy néz ki akkor leteszek a nitro hűtésről mert valami nagyon ocsmány lett szegény. De ezt látom a kommentelők is így látják. 3 ventis VaporX-et nem szivesen cserélnék le "erre". Álltalában az xfx csinálja a "legsimább" hűtést de az szép, letisztult. Legalább nézne ki úgy mint az r9 390x oc hűtése.
Úgy néz ki márkát kell váltanom
2016. jún. 11. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!