Sapphire R7 240 2gb ddr3 vagy R7 240 1gb ddr5?
Figyelt kérdés
Sziaztok!
A fent említett 2 kárty közül véleményetek szerint melyik az erősebb?
Sapphire R7 240 2gb ddr3 128bit:
-(GPU órajel (MHz): 730
-Memória órajel (MHz): 1800)
Sapphire R7 240 1gb ddr5 128bit:
-(GPU órajel (MHz): 730
-Memória órajel (MHz): 1150
Szóval az órajeleknél van a dilemma, mint látjátok!
Köszönöm a segítséget! :)
2016. jún. 6. 12:27
1/12 Lord Hidan válasza:
Mind a 2 nagyon gyenge de ha választani kell akkor 1gb ddr5
2/12 anonim válasza:
Sajnos egyik sem éri meg az árát. Egy kicsit drágábban kapható R7 360, ami 5-ször akkora teljesítményt ad (azaz 50% plusz befektetéssel 400% plusz teljesítményt kapsz). Emiatt egyiket sem fogom ajánlani.
3/12 A kérdező kommentje:
Itt az a kérdés, hogy melyik az erősebb... Nem érdekel, hogy gyenge mind2, itt az a lényeg, hogy melyik erősebb és miért?! :)
2016. jún. 6. 12:44
4/12 anonim válasza:
Mindkettő egyformán szar, már leírtam.
6/12 A kérdező kommentje:
Figyelj csak ide öregem, ez csak egy egyszerű kérdés volt, nem tudom miért kell nagyképű fiút játszani... Ha nem tudsz normális, értelmes választ adni, akkor ne is írj semmit, kímélj meg! Köszi :)
2016. jún. 6. 12:50
7/12 A kérdező kommentje:
Pannonias: Köszi szépen, de az órajelek elég alacsonyak DDR5 esetében! Erről mit gondolsz?
2016. jún. 6. 12:51
8/12 anonim válasza:
Sajnos ezeknél a kártyáknál felesleges az órajelen rágódni.
Nem oszt, nem szoroz. Ezek inkább multimédiás célokra készült kártyák.
9/12 A kérdező kommentje:
Okés köszönöm! Egy értelmes válaszadó!
2016. jún. 6. 12:58
10/12 anonim válasza:
Leírtam, hogy szar, bőven kifejtettem, hogy miért. Nem tudom hogy mit lehet ezen nem felfogni. Hogyha te ebben bármi személyeskedést tapasztalsz (talán egy nagy darab szarnak tetszik lenni?), akkor veled van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!