Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Amint belépek 1 játékba...

Amint belépek 1 játékba felmegy a GPU usage 99%-ra, viszont a Fan speed marad 0%-on, ezért felmelegszik a GPU-m akár 100 fokra is, ami nem túl bíztató, mit tegyek, hogy lehessen játszani? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Letöltöttem az MSI Afterburner V4.2.0 nevezetű programot, beállítottam mindent, amire szükségem lenne, és az lenne a kérdésem, hogy amint belépek 1 játékba, a GPU Usage felmegy 99%-ra, és ezáltal a GPU hőmérséklete is 95, esetleg 100 fokra is felmelegszik, viszont a Fan speed 0% használatban van, esetleg felmegy 1-2%-ra (:/)

Mit lehetne kezdeni a problémámmal?

Videókártyám : GeForce GT 430 Driver :365.19

A válaszokat előre is köszönöm! :)

2016. jún. 11. 09:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Leegyszerüsítve nem játszhatok semmilyen játékot addig, amíg nem veszek új videókártyát?
2016. jún. 11. 10:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Nagyjából igen.

Amúgy hogy viselkedik játék közben ? Megy rendesen, vagy lekapcsol ? Kézzel megtapintva forró a hűtője ?

2016. jún. 11. 10:03
 13/17 A kérdező kommentje:

105 foknál újraindul a gép, de amikor töltené be a Windowst megint befagy, ezért még1x újrakell indítani és utána megint megy minden.

Most futtatam le 1 teljes vizsgálatot Malwarebytes Anti-Malware programmal és a KMSpico-t (autopico fájlt pontosan) kártevőnek jelezte, de nem mertem karanténba helyezni, mert félek, hogy akkor nem lesz aktiválva a windows.

(a KMSpico-t szerelőnél telepítették rá, nem is olyan olcsón, szóval kicsit gyanúsak nekem)..

2016. jún. 11. 10:08
 14/17 anonim ***** válasza:
Tört Windows-t rakott rá a "mester". :)
2016. jún. 11. 10:21
 15/17 anonim ***** válasza:
24%

Lord Hidan

azt nem ide akartam írni !!! ha nem egy másik topikba XDDD

2016. jún. 11. 11:34
 16/17 anonim ***** válasza:
??? pénzért tört windows raktak fel neked és aktiválták kmspico-val? hogy nem sül le a bőr a képükről
2016. jún. 11. 16:37
 17/17 anonim ***** válasza:
utolsó XDDDDDDDDDDDDDDD ezen már csak szakadni tudok no comment :DD
2016. jún. 11. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!