Amint belépek 1 játékba felmegy a GPU usage 99%-ra, viszont a Fan speed marad 0%-on, ezért felmelegszik a GPU-m akár 100 fokra is, ami nem túl bíztató, mit tegyek, hogy lehessen játszani? Többi lent.
Sziasztok!
Letöltöttem az MSI Afterburner V4.2.0 nevezetű programot, beállítottam mindent, amire szükségem lenne, és az lenne a kérdésem, hogy amint belépek 1 játékba, a GPU Usage felmegy 99%-ra, és ezáltal a GPU hőmérséklete is 95, esetleg 100 fokra is felmelegszik, viszont a Fan speed 0% használatban van, esetleg felmegy 1-2%-ra (:/)
Mit lehetne kezdeni a problémámmal?
Videókártyám : GeForce GT 430 Driver :365.19
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Az alján van 1 kicsike ventilátor, majd megnézem, hogy forog-e egyáltalán, mert eddig nem volt semmi baja.
Addig is köszönöm szépen a válaszokat, ment a zöldkéz :)
A kártya ventilátora nem szabályozható. Legalábbis én erre következtetek.
Játékon kívül még úgy ahogy elvan, de ahogy elindítasz egy számára megterhelő játékot, akkor túlmelegszik, és hűtés hiányában leáll.
Ne játssz a tűzzel, mert nem lesz hosszú élete így !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!