Ciripel a gépem. Miért?
Ezt néztem ki tudom hogy az FSP jó márka, ez szerintem teljesen jó lenne: [link]
Csak azt nem tudom hogy ez felsőházas vagy alsóházas táp
Annál a Hyper 500-nál is jobb a Seasonic, esetleg a Raider 550-re merem azt mondani, hogy egy súlycsoport a Seasonic-al.
Valamint olyan nincs, hogy alsó vagy felső tápos házba való táp, táp az táp, max vannak olyanok amik nem lettek anno felkészítve az alsótápos megoldásra így a kábelei rövidebbek (általában pont a CPU 4 vagy 8 pines csatlakozója szokott ilyen eset lenni), de ezt egy molex átalakítóval lehet orvosolni.
Viszont azt elfelejtettem, hogy a táp vásárlása előtt gondold végig, hogy mikor akarsz esetleg fejleszteni, és megközelítőleg mire, mert ha mondjuk tuningos gépet fogsz következőnek használni akkor még a Seasonic tápot se használhatod hozzá mert azt még az se bírná.
Ez az a dolog ahol sokat kell számolni és végiggondolni a terveid, hogy mit szándékozol következő lépésnek és megközelítőleg mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!