Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ciripel a gépem. Miért?

Rpgmanus11 kérdése:

Ciripel a gépem. Miért?

Figyelt kérdés
Játék közben ciripel a gépem. Ha a játékot leteszem tálcára akkor elhallgat. A tápom felől hallom a hangot.

#tápegység #ciripelés #újrainduló gép
2016. jún. 6. 17:51
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Erről a Seasonic márkáról még nem hallottam de ha 430w és 18k (utánazéztem) akkor biztos minőségi nemde?
2016. jún. 6. 21:06
 12/16 A kérdező kommentje:

Ezt néztem ki tudom hogy az FSP jó márka, ez szerintem teljesen jó lenne: [link]

Csak azt nem tudom hogy ez felsőházas vagy alsóházas táp

2016. jún. 6. 21:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Annál a Hyper 500-nál is jobb a Seasonic, esetleg a Raider 550-re merem azt mondani, hogy egy súlycsoport a Seasonic-al.

Valamint olyan nincs, hogy alsó vagy felső tápos házba való táp, táp az táp, max vannak olyanok amik nem lettek anno felkészítve az alsótápos megoldásra így a kábelei rövidebbek (általában pont a CPU 4 vagy 8 pines csatlakozója szokott ilyen eset lenni), de ezt egy molex átalakítóval lehet orvosolni.

Viszont azt elfelejtettem, hogy a táp vásárlása előtt gondold végig, hogy mikor akarsz esetleg fejleszteni, és megközelítőleg mire, mert ha mondjuk tuningos gépet fogsz következőnek használni akkor még a Seasonic tápot se használhatod hozzá mert azt még az se bírná.

Ez az a dolog ahol sokat kell számolni és végiggondolni a terveid, hogy mit szándékozol következő lépésnek és megközelítőleg mikor.

2016. jún. 6. 23:39
 14/16 A kérdező kommentje:
Ami jelenleg van a gépembe az teljesen jó. Mayimum ramot bővítek majd de atr se a közeljövőben.
2016. jún. 7. 07:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Ez a SEASONIC S12II-430W ennek van elég hosszú kábele hogy bele tudjam rakni a gépem aljába?
2016. jún. 7. 07:20
 16/16 A kérdező kommentje:
De ez a FSP Raider 550 is jónak tűnik
2016. jún. 7. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!