Miért "ciripel" a gépem?
Figyelt kérdés
Nem folyamatosan, hanem csak néha fura hangokat kezd kiadni, olyan, mintha ciripelne. Másfél éves gép, nem rég volt kitakarítva.
Nő vagyok, kérem könnyen értelmezhető válaszokat írni (:
2009. júl. 28. 13:22
1/9 anonim válasza:
Valamelyik kábel nem ér hozzá az egyik belső ventilátorhoz?
2/9 anonim válasza:
Ilyen már nekem is volt és főleg akkor csinálta, ha grafikai, vagy videó műveletet futtatok rajta, esetleg játszok. Ekkor valami alaktrész adta a hangot a videókártyán (nem tudom melyik). Mióta csinálja ezt egyébként?
3/9 anonim válasza:
Nekem az egyik ventillátor ciripelt a régi gépem, aztán cserélni kellett volna. Alkatrész nem volt hozzá, más baja is volt, eladtam alkatrésznek. Már 8 éves volt.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát az őszintét megvallva már abbahagyta. Elmentem vásárolni, és mire visszajöttem már csöndben volt. Lehet csak átterjedt rá a vásárlás-hiányom :P
Köszönöm a válaszokat ((:
2009. júl. 28. 20:15
5/9 anonim válasza:
Nem a winchester tűje nyikorgott?
6/9 A kérdező kommentje:
Bármi is volt az, a monitorom döglött be tőle (:
2009. aug. 2. 23:32
7/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a monitorod. Ahogy írtam is, nekem is hasonló volt, (grafikai műveleteknél) és sztam neked a monitorvezérlőd döglött meg a gépházban. Feltéve, ha a gépházból hallottad a hangot és nem a monitorból.
8/9 anonim válasza:
Hehe..a táp lesz...majd kezdi megint előröl. Valamelyik kondi b@szakodik. :)
9/9 anonim válasza:
Régebbi gépem is ciripelt, utána meghótt a vinyó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!