Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van valahol használható info...

Van valahol használható info a GTX 1080 magyar forgalmazásával kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sajnos akárhogy keresgélek, egy betűt nem találtam azzal kapcsolatban, hogy:

1. Kb mikor kerül Magyarországon forgalomba

2. Kb mennyiért

Találgatni lehet ugyan, más kártyák árából képezve, de hivatalosnak tekinthető információt sehol nem találok.

2016. jún. 2. 11:04
1 2
 11/16 anonim válasza:
Tessék itt van 1 csomó, de az összes 260k felett van: [link]
2016. jún. 2. 23:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Na, kibújta szög a zsákból. Szó sincs 600 dolláros kártyáról. Sose volt. Illetve szó volt róla, csak épp senki sem gondolta komolyan. Amit ugyanis az Nvidia csinált, hogy a referenciakártyának a hangzatos "Founders Edition" nevet adta, és kiadta az ajánlott fogyasztói árnál 100$ -al drágábban. Nincs benne semmi különleges, lényegében ugyanolyan referenciakártya, mint a többi esetben. De mivel ők ezt 700$-ért adják, a többi gyártó hülye lesz ennél olcsóbban adni a saját kártyáikat, elvégre ők is tudják, hogy jobb kártyákat készítenek, mint a Nvidia referenciakártyái. Így a 600$ egy gyönyörű hazugság volt csupán.
2016. jún. 3. 02:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Mostmég persze, hogy rohadt drága. Folyamatos készlethiány van, plusz jelenleg ez a legerősebb kártya. Pár hét alatt lejjebb fog menni az ára

600*300=180e

180e*1,27 kb 230e forint

Erre jön még rá a bolt haszna(10% esetén) 250e forint.

600$ körül Amerikában lesz, itthon megdobja az áfa, meg az, hogy euró és dollár között egyes váltószámot használnak

2016. jún. 3. 07:22
 14/16 A kérdező kommentje:
Elolvastad te egyáltalán amit írtam? A kutya sem fogja a 600-as árat alapul venni, miért vennék? Ha az Nvidia a saját referenciakártyáját 700-ért adja, akkor melyik gyártó lenne olyan hülye, hogy a saját JOBB kártyáját olcsóbban dobja piacra?
2016. jún. 3. 10:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Állítólag (lehet, hogy csak marketing rizsa) a Founder Edition esetében a sima referenciánál erősebb a VRM rész meg talán válogatott chipeket használnak. Ezt talán a prohardver elsők közötti témába vágó cikkében olvastam (most pontosan nem keresem ki). Persze egyedi kártyák lehetnek jobban (és drágábbak) is a FE-nél, de jöhetnek olcsóbb modellek is (szerintem azok is 230K körüli kezdőárral, ahogy előttem kifejtették).
2016. jún. 3. 12:14
 16/16 A kérdező kommentje:
A probléma, hogy a NVidia részéről nincs "sima" referencia kártya. Egyetlen kártya van, az pedig a Founders Edition.
2016. jún. 3. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!