Van valahol használható info a GTX 1080 magyar forgalmazásával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Sajnos akárhogy keresgélek, egy betűt nem találtam azzal kapcsolatban, hogy:
1. Kb mikor kerül Magyarországon forgalomba
2. Kb mennyiért
Találgatni lehet ugyan, más kártyák árából képezve, de hivatalosnak tekinthető információt sehol nem találok.
2016. jún. 2. 11:04
3/16 A kérdező kommentje:
Naigen, csakhogy ez nem az, amit én keresek. Ez a GTX 1080 Founders Edition, aminek a referenciamodellje is 100 dollárral drágábban van meghirdetve. Amit én keresek a SIMA GTX 1080, amiről viszont egy gramm információt sem találok.
2016. jún. 2. 11:29
6/16 anonim válasza:
Nyilván az is 200 felett indul majd. Akkora amúgy az érdeklődés mint ha minden második embernek lenne negyed millája videokártyára....
7/16 anonim válasza:
Egy webshopon találtam 255-295k között vannak.
8/16 A kérdező kommentje:
#7 Ez még mindig a Founders Edition lesz.
#6 "nyilván" az is 200 felett lesz (ha a FE árát vesszük alapnak, 220 környékén), de a kérdésemben le is foglaltam, hogy találgatni, következtetni lehet, amit én keresek, az hivatalos információ. Amúgy meg nyár van, sokan upgradelnek ilyenkor gépet.
2016. jún. 2. 13:14
9/16 anonim válasza:
7# a rendes gtx 1080akat írtam...
10/16 A kérdező kommentje:
#9 Erősen kétlem, ha a FE kerül 260-ba padló, a sima nem lehet ennyi. Linket tudsz adni?
2016. jún. 2. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!