Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Árulnak magyar billentyűzettel...

Árulnak magyar billentyűzettel és windows operációs rendszerrel olcsó laptopot?

Figyelt kérdés
10 éves Toshiba laptopom vacakol. Már csak hálózati árammal működik ezt szeretném lecserélni. Kizárólag netezésre használom. Úgy vettem észre, hogy az új helyes kis laptopokon nincs magyar billentyűzet . Egyik barátnőm azt mondta, hogy az övét átállították magyarra, de pl. egy billentyűn van az Í és Ű v. Ő betű és maga sem tudja mikor melyik jön be:) Gondolom egy hozzáértő be tudja normálisan állítani a magyar billentyűzetet és olvastam, hogy matricákat is lehet venni a gombokra. Szerintetek milyet vegyek? A képernyő mérete legalább 10"-os kellene , hogy legyen, de a nagyobb sem gond. 80000 Ft-nál többet nem költenék rá szívesen és használt sem érdekel.
2016. jún. 2. 08:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen, árulnak. Érdemes használni a webshopok keresőit, lehet szűrni kijelzőméretre és oprendszerre is, lehet rendezni ár szerint. Például:

[link]

2016. jún. 2. 09:08
 2/10 anonim ***** válasza:
-ugorj be egy Média marktba,rengeteg ki van téve a polcokra,kényelmesen végig nézegetheted őket....
2016. jún. 2. 09:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen végignézni jó a mediamarkt de semmiképp ne onnan vedd, elképesztő drága ott minden. A neten sokkal olcsóbban megkapod.

Ha olcsó takaros és nagyon minőségi gépre vágysz itt van ez

[link]

Ez egy felső kategóriás üzleti laptop. Magyarul olyan mintha vennél egy pár éves mercedest az új csupa műanyag suzuki helyett.

A billentyűzete nem magyar. Ez annyit jelent, hogy semmit. Az összes gomb a helyén van, az angoloknak is ABCD... van írva. Annyi a különbség, hogy az ékezetes gombokra pl nem az van írva, hogy í hanem valami más karakter. Egy nap alatt megszokható, vagy ha nem akkor veszel matrciát, és azt az 5 gombot átragasztod és máris magyar lesz. Állítani se kell rajta.

Még annyi, hogy 12 000ft ért lehet hozzá windowst választani. De ha van hozzáértő ismerősöd akkor az is tudhat felrakni neked.

2016. jún. 2. 12:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak használtan lehet ennyiért normálisat venni, ennyiért újonnan csak a legolcsóbb vackok vannak, amik lassúak és kényelmetlen is őket használni a rossz minőségük miatt, a fenn linket HP Elitebook 2560P tökéletes lesz.
2016. jún. 2. 17:15
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Itt a városban is reklámoznak egy fajta HP-t 89900-ért.

linket nem tudok becsatolni :(, de az elérési utat kimásoltam:

[link]

Ez jobb vagy rosszabb az ajánlott HP2560-nál?

2016. jún. 6. 09:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Sikerült mégiscsak bemásolni :)
2016. jún. 6. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
A 2560nál nemm kapsz jobbat, az a gép csak bosszankodni jó, 90ért csak rossz gép van, ez még annál is rosszabb, még keresve sem találtam volna rosszabbat
2016. jún. 6. 16:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de mi van akkor, ha ezt a minőségi használt gépet az elmúlt években folyamatosan nyúzták és fél év múlva letolja a nadrágot? Nem tudom miért annyira rosszak az olcsó gépek, abszolút nem értek hozzá, de a mostani 10 éves Toshiba gépem sem csúcstechnika, újkorában 110000 Ft volt és egy-két video nézésekor akadozik csak a folyamat, amúgy mindent lehet nézni rajta. Persze féláron jobb egy megkímélt pár éves Mercedes egy új Suzinál, de mennyire lehetek biztos abban, hogy ez a cég valóban jó gépet ad el?
2016. jún. 6. 18:26
 9/10 anonim ***** válasza:

A laptopsystem.hu eléggé ismert cég így informatikai körökben korrektül járnak el. Én eddig 2 gépet vettem tőlük. Nézd meg őt, ő a laptopsystem.hu tulajdonosa.

[link]

2600 pozitív és 0 negatív értékelése van 500+ ember értékelte szövegesen is a sikeres üzletet vele.

A laptop nem olyan mint mondjuk egy kocsi, ugye a kocsit szét lehet hajtani a motor rossz lesz stb. De az elektronika kicsit más, nem sok mozgó dolog van, nem sok különbség van hogy egyész nap megy vagy csak porosodik.

Az úgy gépeket mint azt az olcsó HP-t amit küldtél, hajszálvékony műanyagból rakják össze, nincs tartása.

Egy kis személtetés, ilyen a HP elitebook minőség

https://www.youtube.com/watch?v=H5cKuO8ojAU

A videón egy HP 2540p van, kicsivel régebbi mint a 2560p.

Egy olcsó gépre ha ráül valaki 50kg al a kijelző összetörik, erre kb 200kg ot pakolnak rá. Pont erre tervezik, hogy erős megterhelés mellett is sokáig bírja mert ezeket cégek veszik, nekik érdeük, hogy sok évig megbízhatóan szolgálja. Aztán mikor kifut mondjuk 4 év múlva eladják olyanoknak mint a laptopsystem. Szóval ezek nem jóska pista, meg gazsi régi gépei hanem, jellemzően Német, Angol nagyvállalati dolgozók munkaeszközei amiket tömegesen lecserélnek a cégek ha lejár a periódusuk. Nem azért mert rossz hanem, meg van nekik szabva, hogy 3-4 évente újítják az eszközöket.

Ha nem tetszene mégse akkor 7 munkanapon belül vissza lehet juttani nekik és kötelesek az árat visszatéríteni. Szóval én jobban ajánlom mint az új műanyag vackot.

2016. jún. 6. 21:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Megrendelem a HP Elitebook-ot.
2016. jún. 7. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!