TuuDay kérdése:
Brutális teljesítménycsökkenés 1napról a másikra, mitől?
Figyelt kérdés
Heló!
2évvel ezelőtt vettem egy laptopot(ASUS X555LN 4GB DDR3 750GB HDD, I3 intel proci) simán ment rajta , fc3-4 -witcher 3 lowon 60fps-el,fallout4,gta5 stb. Windows 8.1 pro operációs rendszer futott alatta,újratettem win 10-re,azóta hihetetlen szinten csökkent a teljesítménye. Pl.:Skyrim,fc3 laggol lowon mint állat. Visszaraktam Win 8.1 pro-t,de a probléma ugyanúgy megmaradt.. Fogalmam sincs már mitévő legyek. Aki tudna segíteni írjon! nem leszek hálátlan.(ha sikerül megoldani a problémát a segítőnek küldök steamen egy max 30EU-s game-t. :D)
2016. jún. 1. 18:19
1/9 anonim válasza:
Az asus oldalán lévő drivereket töltötted le?
2/9 Dongaben válasza:
Csak egy gondolat... Ha telepítéskor az előző rendszer rendszerindító, és helyreállító partíciója nem volt törölve, az komoly lassulást okozhat. Ha törölve voltak, akkor valami hardveres hiba lehet, de ez passz...
3/9 anonim válasza:
nem melegszik túl a proci?
túlmelegedéskor a proci le szokta korlátozni az órajelet
4/9 anonim válasza:
Szerintem is túlmelegszik. Aida 64-gyel nézd meg a hőfokokat játék közben!
5/9 A kérdező kommentje:
Most ertem haza,holnap megcsinalok mindent amit mondtatok,es megnezek mindent. Jelentkezem
2016. jún. 1. 21:47
6/9 A kérdező kommentje:
Igen,lehet hogy a melegedés a baj,elégé felmelegszik,mi a teendő?
2016. jún. 2. 18:26
7/9 anonim válasza:
Mennyi az az eléggé? Hány fokos/milyen meleg?
8/9 A kérdező kommentje:
90+fok,de megvan a problema. A hutopaszta a procin elkopott,szervizben van mar.
2016. jún. 3. 09:28
9/9 anonim válasza:
Az a 90 az már sok (volt). Ott már nagyon melege volt, azért vett vissza. Örülök, hogy segíthettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!