Processzor teljesítménycsökkenés, mitől?
Figyelt kérdés
Miután elindítom a gépet teljes normális teljesítménnyel fut (everest CPU queen benchmark 16.000 pont), miután pár percing megy a gép teljesen meghal (benchmark 5.000 pont). Lehet hogy kicsit kevés a tápom? ötletek?2012. ápr. 14. 17:43
2/4 A kérdező kommentje:
coretemp ~90°C körüli értékeket mutat mind a 4 magra terhelés nélkül, de szerintem hamisak, mert bios-ban közvetlen utána 23-24 fokokat mutat.
2012. ápr. 14. 18:00
3/4 anonim válasza:
Ha 90 fok akkor ne csodálkozz.Tévedhet az everest de ekkorát soha.Vagy tele van a hűtőbordád pórcicával vagy a magas hőtől bekeményedett a hőpaszta és nem viszi át rendesen a hőt a hűtőbordára.
4/4 A kérdező kommentje:
most szétszedtem és megnéztem, és nem csak hogy porcicás volt, ki volt csúszva a fan-nak a vezetéke :OOO te hogy mi a fenétől
most teszteljük élesben
2012. ápr. 14. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!