Váratlan teljesítménycsökkenés. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
(Win XP) A PC-m nagyon lassú egy ideje, alapvető parancsokat (ablakok előtérbehozása, start menü, legördülő menük előre hozása) sem képes csak hosszas "gondolkozás" után elvégezni. Lapozófájlokkal nincs gond, nem fut egyszerre sok minden, minden a teljesítmény növelésére van állítva a sysdm.cpl-ben, a C-n van 2 GB hely, nem tudom mi lehet a gond...2011. júl. 25. 21:00
1/9 anonim válasza:
újratenni, ha nem segít vinyót váltani,ha az sem procit váltani
2/9 anonim válasza:
Szerintem rakd újra a windowsot. :D
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de a vinyó alatt pontosan mit értesz, ne haragudj, nem értek nagyon hozzá... :$
2011. júl. 25. 21:02
4/9 anonim válasza:
Am nekem is ugyan ezek a problémáim léptek fel akk nem csak nekem köcsögösködik :/
5/9 anonim válasza:
A Vinyó aza tárhely amin most neked 2GB Szabad hely van
6/9 anonim válasza:
igen,valószínűleg soka háttér progi ami nagyon lassítja a gépet
mióta van rajta a windows?
7/9 anonim válasza:
így elsőre: [link]
ha van további kérdésed írj privátban.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom mióta van rajta, nincs egy éve. Köszönöm a válaszokat, CCleaner már megvolt, próbálok a válaszaitok alapján intézkedni. Hála !
2011. júl. 25. 23:02
9/9 anonim válasza:
Futtasd le ezt az Online Scannert, alighanem trójai(ak) vannak a gépeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!