A gépem napi egyszer magától újraindul, amikor visszatöltött kiírja, hogy a Windows helyreállt egy váratlan leállás után - probléma típusa: Bluescreen. VGA driverek közül a legfrissebb catalyst van fent. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
ASrock M3N78D alaplap
AMD Phenom II X6 1055T
HD 6850 OC 1 GB GDDR5
2X2 GB 1333 MHZ Kingston DDR3 RAM
550 watt táp
Ugyanezt csinálja 32 bites és 64 bites win7 alatt is
2010. dec. 27. 20:25
1/7 anonim válasza:
bróbáld meg másik videokártyával lehet hogy azzal van a probléma
2/7 anonim válasza:
Nézd meg a memóriát. A Win7 boot menüjében van memóriateszt. (Indításkor F8)
3/7 anonim válasza:
Ez Kékhalál. Hogy mi okozza, az a hibaüzenettől függ. Részletes leírás a problémák megoldásához.
4/7 anonim válasza:
Légyszives a táp márkáját áruld el nekem. Hátha a Vargáné minőség okoz gondot. :)
5/7 A kérdező kommentje:
Chieftec közel 20 ezer forintos táp, nem hiszem, hogy azzal van gond. Memóriateszt is rendben van.
2010. dec. 28. 09:47
6/7 anonim válasza:
Nekem így kezdte az előző merevlemezem az elektronikai hibája miatti haldoklást... persze nem biztos hogy nálad is ugyanez a baj.
Én azért menteném a fontos adatokat amíg lehet.
7/7 A kérdező kommentje:
A probléma azóta megoldódott! A HD 6850-hez nálam a 10.12-es catalyst okozta a hibát, először raktam fel régebbit, ma pedig a 1egújabb catalyst béta verzióját - mindkettővel tökéletesen megy. Köszönöm az eddigi válaszokat, a lényeg, hogy kiderült mi volt a baj!
2011. jan. 21. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!