Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy fsp raider 750w-os táphoz...

Egy fsp raider 750w-os táphoz milyen ups-ot vegyek?

Figyelt kérdés

2016. máj. 31. 20:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szóval ha valami gyárilag hibás, akkor onnantól kezdve semmi semmit nem ér? De ha igazából ennyire számít más véleménye, akkor nem tudom, hogy miért teszed fel a kérdést.
2016. máj. 31. 23:21
 22/26 A kérdező kommentje:

Az olyan vélemény ami a jelenlegi ismereteimnek ellentmondanak azért eléggé megkérdőjelezhető mint:

1 raider az hibátlanul működik nekem és más ismerőseimnek is az van

2 az ep nem működött és szerintünk egyáltalán nem azért mert hibás, mert minden más azzal megy neki, hanem azért mert nem szinuszt ad csak qvázi szinuszt

2016. máj. 31. 23:32
 23/26 anonim ***** válasza:

Senki nem állította azt, hogy a raider ne működne hibátlanul (mi köze ennek a feszültségekhez és a hiányos védelemhez?). Azt állítottuk, hogy a raider veszélyes, potenciális kárt okozhat a gép alkatrészeiben, ezt bizonyítékokkal tudjuk alátámasztani. Nem véletlenül van mindenhol a feketelistán.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Az, hogy a prohardver írt egy szponzorcikket, attól még nem lesz a tápegység jó. Attól, hogy szerintetek rosszul adja le a "szinuszt", még nem lesz a tápegység rossz. De ha csak a bullshit hozzászólások érdekelnek szigorúan alaptalan vélemények alapján, akkor mondd azt, és befejezem.

Törlöm is a kérdést, szia.

2016. máj. 31. 23:41
 24/26 A kérdező kommentje:

Én nem a prohardver sponzorcikkéröl beszélek hanem a logoutos kommentekről hogy a PFC-s tápok nem szeretik azt ami nem szinusz

de ha te is csak ennyit tudsz mondani akkor pá

2016. máj. 31. 23:49
 25/26 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#6 "crossfire rendszerem van"

vagyis ketto amugyis zabalo 280X e van elvileg

30 bol jobb UPS ekbol sincs valasztek foleg ha full terheles melett is 5-10percet ki kellene birnia, igy azt veszel amit tudsz es amit jonak latsz

2016. jún. 1. 09:10
 26/26 A kérdező kommentje:

Végül ezt találtam [link]

az értékelések szerint ez megteszi

2016. jún. 2. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!