Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Chieftec CTG vagy FSP Raider?

Chieftec CTG vagy FSP Raider?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 10:10
1 2
 1/13 anonim válasza:
Én az FSP-re szavaznék.
2016. márc. 2. 10:18
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a Raider , de a minőségbeli eltéréseket az is tükrözi, hogy a Raider 30%-al drágább.
2016. márc. 2. 10:40
 3/13 anonim ***** válasza:
FSP Hyper elektronikája fejlettebb, mint a raideré, mégis olcsóbb. Ilyen belépőszintű tápegységeknél pedig nincs értelme 500+ wattnak, de még 400-nak is ritkán.
2016. márc. 2. 11:17
 4/13 anonim ***** válasza:

+1 a Raidernek

Én egy i5 2500-at és GTX 580-at 'hajtottam' vele. Annak ellenére hogy sokan panaszkodnak a hangjára, nálam egyáltalán nem hangos.

2016. márc. 2. 11:23
 5/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

teljesitmeny es gepnelkul aztan sok ertelme van

FSP Hyper M 500 +1

ha mindenkepp a 2 kozul akkor Raider

de CTG nek ott a CPS uj levaltoja

vagy alternativanak GPM

Raider nek pedig az Aurum S a jobb helyetesito variacioja

2016. márc. 2. 11:49
 6/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
GPM * jobb alternativanak
2016. márc. 2. 11:51
 7/13 anonim ***** válasza:

4#, a selejt minőségű csapágy miatt 1-2 év használat után (ugye attól is függ, hogy havonta 1 órát használjuk vagy 0-24) jelentősen megemelkedik a zajszint és elviselhetetlenül hangos lesz.

Manapság már a fluid dinamic (azaz a "vizes") a minimum, amit elég ritkán bánunk meg. Például egy S12II-350 mindenképpen jobb választás ebben a tekintetben (is).

De nem is ezzel van bajunk, hanem azzal, hogy képtelen normális jelet leadni, amivel nem csak a ventilátor, hanem a gép összes alkatrésze gyorsabban fog kopni. Természetesen a CTG sem kivétel ez alól így az összehasonlítás elég nehézkes. Szerintem egyik tápegységszériának sincs értelme manapság.

2016. márc. 2. 11:56
 8/13 anonim ***** válasza:

Kettő közül FSP Raider

De +1 a Hyper M-nek.A sima Hyperrel ellentétben egyben hagyták a 12V-os ágát és még moduláris is

2016. márc. 2. 12:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát az pont baj, hogy egyben hagyták, a sima valószínűleg jobban megéri az árát, max mATX házakban látom értelmét a modulárisnak.
2016. márc. 2. 12:55
 10/13 A kérdező kommentje:
Egyik tápegység szériának sincs értelme manapság? Akkor melyiknek van?
2016. márc. 2. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!