+1 a Raidernek
Én egy i5 2500-at és GTX 580-at 'hajtottam' vele. Annak ellenére hogy sokan panaszkodnak a hangjára, nálam egyáltalán nem hangos.
teljesitmeny es gepnelkul aztan sok ertelme van
FSP Hyper M 500 +1
ha mindenkepp a 2 kozul akkor Raider
de CTG nek ott a CPS uj levaltoja
vagy alternativanak GPM
Raider nek pedig az Aurum S a jobb helyetesito variacioja
4#, a selejt minőségű csapágy miatt 1-2 év használat után (ugye attól is függ, hogy havonta 1 órát használjuk vagy 0-24) jelentősen megemelkedik a zajszint és elviselhetetlenül hangos lesz.
Manapság már a fluid dinamic (azaz a "vizes") a minimum, amit elég ritkán bánunk meg. Például egy S12II-350 mindenképpen jobb választás ebben a tekintetben (is).
De nem is ezzel van bajunk, hanem azzal, hogy képtelen normális jelet leadni, amivel nem csak a ventilátor, hanem a gép összes alkatrésze gyorsabban fog kopni. Természetesen a CTG sem kivétel ez alól így az összehasonlítás elég nehézkes. Szerintem egyik tápegységszériának sincs értelme manapság.
Kettő közül FSP Raider
De +1 a Hyper M-nek.A sima Hyperrel ellentétben egyben hagyták a 12V-os ágát és még moduláris is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!