Gamer laptopok 250ezer?
Figyelt kérdés
ASUS ROG GL552VX-CN132D néztem ki a pcx-en, valaki tud olyan gépet még ami űbereli ezt ebben az árban?
Ty
2016. máj. 29. 20:25
11/12 anonim válasza:
Nekem is ASUS ROG van,maximálisan elégedett vagyok vele. A videókártyáknál figyelj a vram-ra,elég lehet a 950-es csak ne gddr3-al hanem gddr5.
12/12 Mjancsi24 válasza:
Ennek a laptopnak NAGYON jo a hütése. mondjuk hosszadalmasabb játszáskor bekapcsolom alatta a coolerpadot de nagyon jól birja és kezeli a höt.
Maga a hütésn nagyon halk, mondjuk ha játszol akkor felmegy 2000+RPM fole a cooler-je, de nem okoz problémákat még akkor se hogyha nem használok fülhalgatót.
Egyeduli hátránya a hangszóró hangminősége Max hangerőn meg a Touch pad, azt nekem nem tetszik, de alig használom mert ott az egér, amennyira meg jo hogy használd ha hirtelen nincs nálad egér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!