Dell laptopok megbízhatóak?
Annyal nem drágábbak az i3-as Lenovo-khoz képest, és pont ilyen szegmensben nagyon sokat számít a 3 év garancia mivel ezke gépek nagyobb eséllyel romtalanak el mit egy üzleti gép.
Olcsó kategóriában a Dell gépei a legjobbak jelenleg.
Egy 7 éves gépből nem lehet levonni következtetéseket a mostani modellekre vonatkozóan.
Ez szemlélet indolkatlan márkahűséghez vezet.
"Egy 7 éves gépből nem lehet levonni következtetéseket a mostani modellekre vonatkozóan."
Mert szerinted a körülöttem Dell laptopot használóknak is épp 7 éve van meg az a laptop? Nem. Na ugye.
Nem csak a régi modellekkel van tapasztalatom, és nem csak a régi modellek megbízhatóak.
Új modellekről csak évekkel később derül ki hogy megbízhatóak-e.
Inkább mondjuk azt, hogy az Asus-nak vannak jó gépei is, de azok 200k körül kezdődnek tipikusan.
Ami nem pozitív, az az, hogy minimális RAM-mal és általában gyenge VGA-val kaphatók, szóval játék felejtős.
De én is 7 éve használom, egyszer pucoltam és pasztáztam. A régebbi több mint 10 éves, de csak tartalék gép már, igaz az Latitude. Használtan is jó áruk van a Dell gépeknek amúgy. Latitude, Vostro ezeket venném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!