Össze tudom keverni ezeket a csatlakozókat?
Figyelt kérdés
Vannak ilyen Power sp és hdd csatlakozók ilyenkicsi lehet olyan hogy ezeket a lapba kötve összekösszekeverem es nem a helyére dugom esnem kapcsol be a gep?A gombot nyomva.2016. máj. 28. 19:22
11/20 A kérdező kommentje:
Most néztem meg és nem írja nincs kép bár lenne.
2016. máj. 28. 20:01
12/20 A kérdező kommentje:
Egyébként nem kell lassan mondani de a csatlakozók ugyanolyanok de nem tudok képet linkelni.
2016. máj. 28. 20:03
13/20 anonim válasza:
Feladom , tisztelgek alacsony IQ-d elött , ird meg milyen az alaplap tipusa, kiguglizom neked a nem létezö képet és linkelem
14/20 A kérdező kommentje:
Alacsony iq mi?Úgy fel lettem b*szva hogy megcsináltam.Alacsony iq lol haver.
2016. máj. 28. 20:21
15/20 anonim válasza:
# 14/14 Időpont ma 20:21
A "végigpróbálgattam és egyszer csak működött" nem IQ. Egyébként hol is dolgozol? Csak hogy tudjam hova ne vigyem a gépet... (nem mintha kellett volna bármikor is).
16/20 anonim válasza:
azokkal vigyázz mert ha rosszul kötsz be pl egy usb-t akkor a lapot és az eszközt is kinyírhatod.. mikor egy drága külső hdd-t kötnek rá több évnyi fontos adattal akkor igen csúnyán néznek majd ha véletlen rossz bekötés miatt megsül.. nem kötekedésből de ez fontos
17/20 anonim válasza:
Ha beírod youtube-ba, ott is találhattál volna valamit. Amúgy hivatalos gyári oldalakon általában rá is írják a képre, hogy mit hova...
18/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek leszámítva néhány személyt aki szeret csipkelődni.Szerintem néha és elakadhatok valahol.Ezzel nincs semmi gond.
2016. máj. 28. 22:48
19/20 anonim válasza:
Igen aki először csinál ilyet annak meggyűlhet vele a baja. De egy tapasztaltabb építőnek ez egy tök alap dolog...
20/20 A kérdező kommentje:
Hát igen mindenesetre köszö a válaszokar
2016. máj. 29. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!