Gergely006 kérdése:
Mit tegyek ha a képernyőillesztő nem válaszol utána helyreáll?
Figyelt kérdés
Valamiért ha játszom pl AC unity akkor ha nagyobb területet kéne betőltenie akkor befagy a game és "Power Saving" módba megy át a képernyőm....Ha sikerűl bezárnia akkor kapom ezt az Üzenetet hogy: "AMD képernyőillesztő nem válaszolt, utána helyreállt"
Ne mondjátok hogy Haldoklik a VGA mert szűzgép szinte még:
Intel Core I5 processor
AMD Radeon r9 380 VGA
8GB ram
Sharpei gaming alaplap(nem bizos :D)
2016. máj. 28. 13:22
21/25 Lord Hidan válasza:
Hiába néz ki jól ha nincsen állátva elég védelemmel. Nem kinézetre veszünk tápot. [link] Ez relatív nem néz ki jól mégis sokkal jobb mint az összes aproxx táp
22/25 A kérdező kommentje:
Rendben kösziszépen majd jelentkezem ha kicseréltük... :)
2016. máj. 28. 15:23
23/25 Lord Hidan válasza:
Csak ne valami hasonló rosszra cseréljék. Ha lehet kérdezd meg mikre lehet és írd le inkább
24/25 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem kis ablakban fogja futtatni!
3-as vagyok
Átállítottam futtatását Kis ablakban módra, és ugyanúgy teljes képernyőn indult el. Nincs különbség közte, csak annyi, hogyha kis ablakban futtatod, akkor elindul.
Ugyanakkor nekem az is segített, hogy lejjebb vettem a játék grafikájából.
25/25 A kérdező kommentje:
3.nak: Megpróbáltam de ugyanúgy ki akad ha kis ablakban futtatom :D
2016. máj. 29. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!