"A képernyőillesztő nem válaszolt, és utána helyreállt. " Problémával küzködök. Mi a pontos hiba?
Ez a hibaüzenet ugrik fel a jobb alsó sarokban, verzió számmal együtt.
Windows 7 Ultimate van a gépen.
Nvidia Geforce 750 TI ASUS PH 2 GB a videókártya.
Intel Core I5 2500 3,3 ghz a processzor.
8 GB RAM.
Három játék volt a gépen ( WoT, WoW, Dirt 3 ), egy darabig mentek és nem indultak el. Kompatibilitást néztem hozzájuk, és a gép Windows XP Service Pack 2-t ajánlott. Oké, beállítottam, futottam szntén egy darabig. Most már leszedtem mindegyiket és csak a WoT-ot tettem rá. De egyszerűen egy csatát se tudok letolni anélkül hogy felugorjon ez a hiba. Ilyenkor újraindítom a gépet, mert alig indul el valami. Illesztőprogit cseréltem, frissítettem a DirectX-et ( most 11-es ) de sehogy se jó. Mit tegyek? Minden tanács jól jönne. [A grafika a WoT-ban az alapokon van + minden bepipálható dolgok kivettem ( grafikánál) és a 3D megjelenítést levettem a MIN-re (60 %-ra) de így sem jó.]
corsair cx600
Ez a táp.
A VGA tápellátó köreivel lehet probléma.
Az elöregedett alkatrészek nem bírják tartani a megfelelő tápellátást terhelés alatt.
Csere a megoldás.
Van DVI csatlakozó meg HDMI-m is, majd kipróbálom azokkal.
Rendben, köszönöm szèpen a segítsègedet nagyra èrtèkelem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!