A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt Me lehet a baj?
A problémával odáig eljutottam hogy a ramoknál van a hiba, csak nem tudom, hogy pontosan mi.
Asrock H97 killer
i5 4690k
gtx 980 ti
fsp 650 raider
soundbalster z
120 gb kingston ssd
2 * 1tb hdd
Ram 4*4 gb kingston 1600 Mhz cl9
Na és itt van a bibi 2*4 gb rammal nem jelentkezik a hiba egyik slotnál sem. Viszont ha benne van mind a 16 gb akkor hiába variálom minden esetben hibát produkál overclocknál is és stockon is. Szerintetetek?
Mindenhol a legfrissebb driver és a bios is a legújabb
win 8.1 és win 10zel is próbáltam
én inkább másik (régebbi) vga drivert néznék, kétlem, hogy bármi köze lenne a ramhoz.
Ha nagyon akarod memtesttel végigellenőrízheted az összes ramot, de csak időpocsékolás.
Akár a táp is lehet a ludas, a jók között is belefuthat az ember rosszabba, ugyanígy az alaplapnál.
Szerintem az alaplappal lehet valami és sajnos ez olyan dolog, amit nem tudsz garanciáztatni (kivéve, ha 14 napon belül vetted a lapot ONLINE, akkor vissza tudod kérni az árát).
Esetleg azt megteheted, hogy (ha 14 napon túl vagy ONLINE vásárlástól), hogy hardveraprón eladod a 4x4GB ramot és veszel/elcseréled 2x8GB-ra.
Én is arra gyanakszom, hogy valamiért a 4 slot nem működik tökéletesen együtt. De miért nem jó erre a garancia? Ez gyári hiba nem?
Feltéve hogy ez a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!