3d nyomtatáshoz alkalmas a fűkasza damil?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 14:07
1/4 anonim válasza:
Ezt nem inkább fordítva akartad kérdezni, vagyis fűkasza damilt akarsz nyomtatni 3d nyomtatóval, azt nem tudom, hogy lehet-e próbáld meg bár nem tudom, hogy hogyan működik, mert még nem láttam ilyet, csak haklani hallottam rólla, de ha pont méret, bar attól is függ szerintem, hogy milyen anyaggal csinálja, mert ha pl nem olyan hajlékony akkor semmit sem ér, mert letörik, de ha hajlékonyabb, akkor akr még lehetséges is, csak szerintem a méretet kell tudnod
2/4 anonim válasza:
Azért ha van pénzed 3d nyomtatóra nem ilyen gányolt anyaggal próbálj nyomtatni. Egyáltalán nem biztos hogy jó lesz.
3/4 anonim válasza:
Természetesen, hiszen a fűkasza damiljának tervesése során a profi mérnökök nem a nagy szakítószilárdságot és az olcsó előállítást tűzték ki célul, hanem a 3D nyomtatáshoz megfelelő olvadáspontot, viszkozitást, sűrűséget, formázhatóságot és tartósságot, illetve a kompatibilitást!
G.
4/4 anonim válasza:
Nem nem alkalmazható. Teljesen más anyagból készül, mint amit a 3d nyomtató filamentje. Nem beszélve arról, hogy míg a nyomtatónál fontos a nyomtatószál méretpontossága legalább 100ad-ra pontosan az egyenletes anyageloszlás miatt, addig a fűkaszánál nem.
ha még be is tudod tölteni, több mint való dugulást fog eredményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!