Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy professzionális monitor...

Egy professzionális monitor mennyire alkalmas gamerkedni?

Figyelt kérdés

Dell ultrasharp series, elsősorban kiadványszerkesztésre ajánlott professional monitor mennyire jó gamerkedni?

A paraméterek közül pár biztos nem árt egy gamernek se (széles betekintésű ips panel 9h felületi réteg, kalibrálószoftver, kismillió kalibrációs mód), a frissítés 8 ms ennél van kisebb persze de az úgyis parasztvakítás (már a 8 ms is bőven az hát még az 1-2 ms)

szóval mennyire lesz ez jó gamerkedni?

2016. máj. 13. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
A latency (ezt valamiért sosem írják ki) számítana a "gamereknek" és a képfrissítés, a válaszidőnek nem sok köze van ahhoz, hogy mennyire alkalmas játékra. 1000:1 statikus kontraszt nem éppen a legjobb, tehát igazából semmi extra nincs ebben a szériában. A tesztekből is az derül ki, hogy tipikus IPS monitor.
2016. máj. 13. 13:16
 2/7 A kérdező kommentje:

1000:1 statikus kontraszt nem éppen a legjobb

Miért a parasztvakító 2 millió :1 "dinamikus kontrasztú konzumer csodák mennyivel jobbak?

A dinamikus kontraszt szintén a vérpistikének szóló kamu duma, ami tényleges az a staikus.

És ugye érdemes összevetni a 2m:1 dinanikus csodának a statikus értékét.

Nem véletlen hogy némely pro panelnél dinamikust nem is írnak: mert a pro panelek célközönségét ezzel nem lehet megvezetni míg a parasztvakító 1 ms-es moncsik célközönségét a cegg vérpistikát meg lehet vezetni.

2016. máj. 13. 13:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem ezt mondtam?
2016. máj. 13. 13:22
 4/7 A kérdező kommentje:

" 1000:1 statikus kontraszt nem éppen a legjobb"

tudsz jobbat? mondjuk nem a félmillió ft -so szegmensből.

2016. máj. 13. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Miért akarnék mondani? Kérdeztél valamit, én meg mondtam, hogy olyan, mint a többi, belépőszintű IPS monitor.
2016. máj. 13. 13:25
 6/7 A kérdező kommentje:

belépőszintű lenne az eleve P series (pro) család U-s kivitelű (extra kávás) monitora?

[link]

2016. máj. 13. 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Na most vagy lehűtöd magad, és nem idegbetegen válaszolgatsz, vagy mész a búsba. Te vagy a kérdező, talán mutathatnál olyan viselkedést, hogy az ember válaszolni is akarjon neked.
2016. máj. 13. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!