Salming kérdése:
Milyen laptopot vegyek, ami alkalmas játékra?
Figyelt kérdés
Most fejezem be a gimnáziumot, megyek egyetemre stb, ezért szükségem lenne egy laptopra. Szabadidőmben szívesen játszok ezért fontos szempont lenne, hogy, ha már pénzt adok ki laptopra, akkor az olyan legyen, amin el lehet játszogatni. Hatalmas elvárásaim nincsenek, nem full grafon akarom futtatni a dolgokat, de lehetőleg valami elfogadható minőségben. 100-200 közt szánnék rá, én személy szerint elsősorban használtat néznék, viszont annyira nem vagyok jártas a laptopok közt, hogy melyik model alkalmasabb erre a célra, és használtan mi a korrekt ára. Az alább játékokkal szoktam játszani: rust, lol, rome 2/napoleon total war, csgo. Perpill a rust az elsőszámú játék, ami leginkább le tud kötni, szóval, ha abból (nem a legalacsonyabb grafiká) 50-60 fps-t ki lehetne hozni, annak nagyon örülnék. Király lenne, ha tudnátok pár típust mutatni, amiken érdemes elgondolkodni! Előre is köszi a válaszokat!2016. máj. 1. 20:46
1/4 anonim válasza:
én személy szerint elsősorban KERÜLNÉM a használtakat.
160~180 között már tűrhető notebookok vannak újonnan.
Használtaknak már levannak nyúzva az akkujuk is...
2/4 BM-Striker válasza:
Hacsak nem koleszos leszel nem fog kelleni egy játékra alkalmas notebook.
Ha pénz adsz ki érte, akkor inkább olyat vegyél, ami jó minőségű, és sokáig kitart rendszeres cipelés mellett is.
3/4 anonim válasza:
4/4 BM-Striker válasza:
Ez nem fog 3 évet kibírni cipelés mellett.
Javaslom inkább azt a HP 450 G3-at, amit linkeltem.
Az ház, amit az újabb HP üzleti gépek használnak, bizonyítottan strapabíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!