A routerem nem hajlandó sugározni erősebb internetet! Mit csináljak?
Hol lehet, ha egyáltalán lehet javítani a beállításoknál?
A Router [link]
[link] Net/my-result/5356558417
Régen 20 felett volt a sebessége.
Ebben az eseten a szolgáltatóval beszélj.
A lassú net nem a router hibája.
A szolgáltató még soha nem csinált ilyet, hogy stabilan max 5,92 Mbit sebességig lekorlátoz 2 napja.
Pedig ilyen a router sem csinál. De a dolog nagyon egyszerű: Vedd ki a routert a hálózatból, csatlakozz a gépeddel közvetlenül az internetre és nézd meg, hogy úgy mennyi a speedtest!
G.
Igen, igazatok volt. Képzeljétek el, hogy lekorlátozták a netem, mert elértem a 600 giga letöltést, itt volt már szerelő, a szolgáltatóközpontot is felhívtuk, és félnapos szenvedés után közölték, hogy van ez a korlátozás, de nincs rajta egy szerződésen, sehol nem volt erről információ. S azt se értem, hogy tudtam letölteni 600 gigát egy hónap alatt! Kell most keresnem a pcre adatmennyiségmérőt...:(
Ment a zöld
Ha tényleg nincs ott a szerződésben, akkor említsd meg a békéltető testületet és a bíróságot nekik, azonnal oldani fogják a korlátozást.
Ja, és ha teheted kérd ki, hogy milyen adatforgalom vitte el a sok száz gigát és mikor!
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!