Lehet egy házban két egymástól teljesen független internetet (modemet) bekötni (két külön szobába)?
Figyelt kérdés
Egy teljesen független internetet szeretnék egy másik szobába.
Igen tudom hogy "csak húzz oda egy 10m-es lan kábelt a rúterbőőőő blabla", de egy teljesen független modemet/internetet szeretnék beköttetni.
A szobában ilyen csatlakozók vannak a falon:
2016. máj. 3. 17:20
1/6 A kérdező kommentje:
Két külön előfizetéssel is akár.
2016. máj. 3. 17:21
2/6 A kérdező kommentje:
A szobában, amiben a modem van, ott is hasonló kábellel van bekötve.
2016. máj. 3. 17:22
3/6 Emberek válasza:
Erre nem nagyon fogsz netet kötni. Az egyik TV kábel a másik vagy telefon, vagy rádió (?)
4/6 anonim válasza:
szolni kell egy tetszoleges szolgaltatonak es elintezni veluk, majd aztan ok megoldjak a csatlakozast es attol huzod be az internetet amelyiket te intezted es te akarod hasznalni
5/6 A kérdező kommentje:
Rendben, amúgy is bementem volna.
Csak gondoltam megkérdezem előre, hogy ne feleslegesen menjek UPC-hez vagy DIGI-hez. :D
2016. máj. 3. 17:28
6/6 anonim válasza:
Mi az oka, hogy teljesen független netet szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!