330 ezerért össze tudnátok állítani egy gépet?
Szempont:
VR-ra alkalmas legyen
Mindenféle játékot futtasson lehető legnagyobb grafikán fullhd felbontás mellett
Gépház kinézet nem számít, tehát nem kell se led, semmi hasonló, csupán maga az erő :D nem kiállításra viszem :)
SSD nem kell (van); optikai meghajtó sem. (tehát csak: alaplap, ram, táp, videokártya, HDD, CPU, gépház)
kb 335k-ig belefér
Előre is köszönöm!
Már megtettem, van is 1 összeállított gépem, amit jónak gondolok. Nem is az volt a kérdés, hogy hol tudom, hanem arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit tud kihozni ebből a pénzből.
Mivel nem ismerem annyira a gyártókat, pl alaplap, táp terén így hagyatkoznék másokra, nem szeretnék szarba belenyúlni. Lehetőleg olyanokra, akik értenek is hozzá.
Egyébként a pcx árait szoktam nézni, elég jó áron vannak ott a dolgok :) ipon drágább egy kicsivel
Ettől függetlenül köszönöm a válaszod! :)
MSI H170A PC Mate
i7-6700
Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Savage
Western Digital 1TB EFRX (vagy amekkorát akarsz)
NZXT Source 210
CoolerMaster V 550W
Összesen: ~210 ezer Ft.
10-én jön a GTX1070, azt belevágod és kész is vagy.
Köszönöm! :)
Mit gondolsz, Mo-n kb mennyiért lesz majd kapható az 1070? (ill. az 1080)
Remélem a dollárt nem váltják majd át 1:1-be euróba, aztán rá a 27% ÁFA....
Értem, köszi :)
És megéri egyből lecsapni rá, vagy várni 1 kicsit?
Gondolom a Ti még később jön belőlük. Mennyire lesz majd áringadozás (már amennyire előre lehet látni :D )
Gondolkoztam, hogy i7 vagy i5. Csak az a kérdés, hogy a jövőben mennyire fog az i7 profitálni játékok terén a hyper threadinggel. Most elég kevés játék használja ki a 2-4-nél több magot, de a jövőben lehet változni fog :/
i5k megértem, hogy szorzózár nélküli, lehet tuningolni, csak nem tudom mennyire érne fel egy i7-tel. Illetve milyen fogyasztás + ventilátor mellett lenne képes. Egyébként sem vagyok az a tuningolós fajta. Amíg megy én nem piszkálom.
Az i5-6600K 70k, i7 6700 pedig 90k. 20 k van köztük.
+ akkor már egy kicsivel drágább a z170-es lap + kéne rá egy jobb ventilátor
Sajnos lehet nem sokkal vagyok úgy előrébb vele
MSI Z170-A PRO alaplap
Intel Core i5-6600K processzor
Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Savage HX421C13SBK2/8 memória
Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX merevlemez
XFX 650W P1-650X-XXB9 tápegység
Corsair Hydro H55 CW-9060010-WW vízhûtés
Corsair Carbide 100R Silent Edition CC-9011077-WW fekete számítógép ház
200219 Ft így összesen, és még jöhet a 1070 vagy 980ti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!