Levente501 kérdése:
Valaki tud olyan oldalt, ahol olcsón lehet számítógépet venni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek a gépösszeszereléshez, valamint videókból tájékozódtam, de így sem merek egy 250 ezer forintos gépet egymagam összeszerelni, így pedig nem merek gépet venni. Tud valaki olyan oldalt, ahol a gép alkatrészenkénti árára nem tesznek túl sokat? Computer Imperiumot én is ismerem, de ahogy elnézem, ott jó sokat húznak le rólad... Vagy esetleg tud valaki valami olyan helyet itt szombathelyen, vagy Vas megyében, ahol összeszerelik neked az alkatrészeket, úgy hogy én viszem oda azokat, és ők mondjuk 10 ezerért összerakják? (PCX-et is ismerem, de ott is nagyon magas az ÁFA.)2016. máj. 20. 15:53
1/5 anonim válasza:
XD XD XD. Magas az ÁFA!Hát ezen behaltam XD. Szólj Orbánnak, hogy csökkentse. Amúgy szerintem a pcx az ország legolcsóbb pc boltja, az összeszerelés 5e
2/5 anonim válasza:
Nincs senki aki ért hozzá, és tudna segíteni összeszerelni az ismerőseid közül?
Számítástechnikai üzletet megkérdezhetsz, hogy beviszed az alkatrészeket és mennyiért raknák össze.
3/5 anonim válasza:
magas az áfa. lol.
mindenhol 27% áfa lesz, ahol nem, ott valami nincs rendben
4/5 Trevor. válasza:
Az áfa mindenhol 27% Magyarországon, legfeljebb hardveraprón veszel használtat, úgy olcsóbb.
5/5 A kérdező kommentje:
Jól van, köszönöm. Nem tudtam, hogy mindenhol 27% az ÁFA, csak tapasztaltam a végösszegnél. Köszönöm mindenkinek.
2016. máj. 20. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!