Miért akad a legtöbb játék ezen a gépen? Többi lent
Gigabyte B85-D2V
Intel i3 4150
8 GB DDR3
GT 740 4 GB
FSP Hexa 500
Ez sztem egy gamer konfig, nem kéne, hogy szaggassanak az új játékok 1680*1050 felbontason
En most beallitottam a alaplapi videokartyamat 6gb-ra, de nem ereztem meg azt, hogy akkora gamer teljesitmenyt mutatott volna fel. :/
De legalabb megnyertem a vga memoria versenyt, yey.
Kedves kerdezo,
Meg vagyok rola gyozodve, hogy vegtelenul ostoba vagy.
Olyanok magyarazzak neked, hogy mi a baj a kartyaddal, akik tenyleg ertenek hozza, de te meg mindig ezen a 4gb-on lovagolsz.
Mikozben az a helyzet, hogy felultel annak a marketig dumanak, hogy ha 4gb a videomemoria, akkor szamit valamit is.
De, kerdem en, ha ekkora spiler vagy, mi a gyorsabb, egy i3 16gb memoriaval, vagy egy i5 8gb memoriaval?
Tessek egy cikk, olvasd el, ha nekunk nem hiszel:
Pontosan, mi koze a videomemorianak a videoproceszor teljesitmenyehez?
A te kartyadon maga a gpu a gyenge, es azon nem segit semennyi + memoria sem, pont ugy, mint ahogy a szamitogep sem lesz gyorsabb attol, hogy 16gb helyett 32gb van benne.
Kedves kerdezo,
kerlek, szolj, ha a hdd csere utan nem szaggat fullHD-ban azon a kartyan kb barmi.
Addig azt hiszem, feladom, mert ragaszkodsz az igazadhoz, olvasni meg nem vagy hajlando.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!