Miért akad a legtöbb játék ezen a gépen? Többi lent
Figyelt kérdés
Gigabyte B85-D2V
Intel i3 4150
8 GB DDR3
GT 740 4 GB
FSP Hexa 500
Ez sztem egy gamer konfig, nem kéne, hogy szaggassanak az új játékok 1680*1050 felbontason
2016. máj. 19. 17:20
11/45 A kérdező kommentje:
Valaszolhatnal inkabb ilyen komentek helyet
2016. máj. 19. 18:08
12/45 anonim válasza:
Nem kaptál elég választ ? Vagy melyik szót nem érted ?
13/45 MGéza válasza:
Többet árt ennyi vram egy ilyen gyenge kártyának mint amennyit használ, ott a hiba. Felejtsd el ezt a vackot és vegyél egy igazi gamert, nem fog akadni semmi.
14/45 A kérdező kommentje:
Azon kivul hogy vacak mast is tudtok felhozni, valami erv? 😉 Nem hiszem hohy szar kartyat szerelnek 4 GB!!! memoriaval 😉
2016. máj. 19. 19:01
16/45 anonim válasza:
Kedves kerdezo,
a 4gb az egyes egyedul a max felbontasnal szamit, ugyanakkor itt van egy osszehasonlitas egy tobb mint 5 eves! gamer kartyahoz kepest:
Manapsag a hd5970 gyenge.
Ez alapjan azt kell irnom, hogy a te mostani videokartyad...
17/45 MGéza válasza:
Már csak azt az egyet nem értem minek kérdez valaki, ha úgyis okosabbnak érzi magát a válaszolóknál? Na jó, én nem tépem itt a szám tovább, had vakaródzon tovább a kérdező mi nem stimmel, mivel vagy 5-6 ember egybehangzó válaszát n képes felfogni...
18/45 anonim válasza:
17. Valoszinuleg azert, mert komoly erzelmi csapast jelent szamara, hogy (valoszinuleg) tobbet koltott arra a kartyara, mint egy kozmunkas havi bere, es tok foloslegesen.
De ez ilyen, neha pofonokat ad az elet, tanulni kell a sajat hibankbol :)
19/45 anonim válasza:
Leviszed a felbontást, vagy beéred régebbi játékokkal, vagy hardvert fejlesztesz. Mást nem tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!