Megéri ez a videókártya? (gt 730)
Leakarom cserélni a videókártyám, ami egy Gt 9900Gt 1Gb-os.
Olvasgattam, és ezt találtam a legjobbnak ebben az árkategóriában:
Nincsenek nagy igényeim, lolozni szoktam, de ha elmenne ezzel a gta5 játszható minőségben, annak is örülnék. :) Emelett képszerkesztésre is használnám, egyébként meg nem ez az életem, de néha jó kikapcsolódni, így nekem ennél a 20ezres videókártyánál nem igazán kell több.(ha valaki tud ajánlani ilyen árkategóriában jobbat, kíváncsi vagyok)
Megéri megvenni?:)
Illetve sokféle típusát láttam ennek a kártyának, mire figyeljek, hogy ne valami sz*rt kapjak helyette?:) (ez az iponos, amit linkeltem jó?)
Köszi a válaszokat!:)
Akkor a legjobb amit teszel: összekaparsz még 10 ezer forintot. vágd földhöz a malacperselyt pld.
30 ezerért már van R7 360, GTA V Full hd ban high körül bírja. nekem is az van, még nem volt játék ami nem futott volna rajta. Nem egy titan x, de a te igényeidnek még sok is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!