Szerintetek megéri megvenni egy használt hd 6850 1GB GDDR5-ös videó kártyát az amazon. Co. Uk-ról?
Figyelt kérdés
Nekem most egy sapphire radeon hd 5450 1GB videókártyám van, és szerintetek megéri lecserélni egy hd 6850-re ? Legfőképp amivel játszanák az a steames játékok team fortress 2 gta 5 stb. ezeket elvinné ? Ezek is csak alkalmi játékok lennének mert én még videót is szerkesztek, youtube-ra töltök fel fordításokat és videókat és idáig 1280X720-ba töltök fel videókat és a háttérképeket amiket beleteszek a videókba az is 1280X720p-sek. Ha beleteszek 1920X1080 háttérképeket a videóba akkor megfogja az egész processzort. Ezen egy erősebb videó kártya segíthetne ? Levenné a terhet egy erősebb videó kártya a processzorról ha nagyobb a videó kártya teljesítménye ? És ha levenné a hd 6850 a terhet a processzorról akkor már tudnák 1920X1080 háttérképeket szerkeszteni anélkül hogy megfogná a gépemet ? A gépem adatai: Alaplap :Asrock h81m-dgs r2.0 Processzor: Intel Celeron g1840 Videókártya: Sapphire Radeon HD 5450 1GB 64 bit Memória: 4GB 1600Mhz Kingston Merevlemez: 80GB Sata 2 Seagate ST380215AS2016. ápr. 19. 11:37
1/6 A kérdező kommentje:
Az ára a videó kártyának átszámítva: 14100 Ft
2016. ápr. 19. 11:38
2/6 anonim válasza:
Szia. Nem venne le a terhet a video kartya a procirol mert ilyen nincs illetve van nvidia kartyak eseteben renderelesnel hogy hozza segit a procinak illetve meg gtx 6xx kepler szeriatol felfele shadowplay beepitett h24 rogzito codecnek kozsonhetoen felvetel kozben 1-2 fpst vesz csak el ismetlem shadow play felvetelevel !! Nem fraps ,nem ms afterburner nem anyam tyukja stb. 14 ezer nem jo vetel egy hd 6850 - ert plusz hozza jon meg a szallitasi koltseg ..
3/6 anonim válasza:
Ennyiért országon belül is megkapod használtan:
4/6 anonim válasza:
Ha jól sejtem 1150-es foglalatú az alaplapod. Én a helyedben inkább azt a celeront cserélném le egy "rendes" dual-core procira.
Sajnos az 6850 semmit se segítene, az a cerka nagyon kevés.
5/6 anonim válasza:
Előző vagyok, csak azért javallottam azt a procit, mert közel annyiba kerül mint amennyit a kártyára szántál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!