14 éves lány vagyok, jövőre Pestre költözök és laptopot szeretnék venni. Maximum 140.000 Ft-ot szánok rá. Olyat szeretnék aminek nagy a memóriája és hosszabb az átlagnál az élettartalma.
2010. ápr. 9. 16:18
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és az Apple nagyon tetszik a Dellre meg azt mondják hogy nagyon jó. Tényleg így van?
2010. ápr. 9. 16:23
2/7 anonim válasza:
MSI- nekem ilyen van 2 éve :D És hát nem nagy dicsőség, de már 2x leejtettem, 1x pedig ráöntöttem vagy fél liter vizet... És túlélte mindet javítás nélkül. A D és C meghajtón fejenként 60GB memória van, ami szerintem egész jó :)
2010. ápr. 9. 16:27
3/7 anonim válasza:
Ja, bocs anno 2 éve 231ezer ftba került [30ezerért elkaptuk, mert apu csinált vmi munkát ott ahol kaptuk], de szerintem ha még forgalmazzák, akkor jócskán lement az ára.
Ja, és 1.3 megapixeles beépített kamera is van benne =)
2010. ápr. 9. 16:28
4/7 anonim válasza:
81%: Mármint tárhely van benne 2x60gb ugye? mert memóriából egyenlőre (nagy gépeknél) a legtöb amit láttam 32gb volt (szervernél előfordulhat több is). Laptopban a legtöbb egyenlőre 8gb. De winchester lehet benne akár 500-s is.
Kérdezőnek:
Az apple szép csak éppen nem Windowsos rendszer és drága is (eleve 140e körül nincs), a Del jó márka, megbízható és tartós de ennyiért csak a legbutábat árulják.
Egyébként a 140e kicsitt alacsony ár, és miért pont most akarsz venni laptopot (pár hónap múlva olcsóbbak lesznekés vehetsz olcsóbban is). Mindenesetre most ezek a leginkább megfelelő laptopok ami még az adott keretbe belefér:
Nem pont most, még suli előtt, csak érdeklődtem :) Köszi a válaszokat! Ha van még másnak ajánlata, szívesen meghallgatom :)
2010. ápr. 9. 18:21
6/7 anonim válasza:
72%: Igen, elírtam. Tárhelye akkora. Mmint 2x60GB
2010. ápr. 9. 19:54
7/7 anonim válasza:
szerintem még várj ezzel a vásárlással, ugyanis: a gépek ára nem csak a valós gyártási költségektől függ, hanem gazdasági tényezőktől is. a divathoz hasonlóan itt is mindig vannak trendek. a core 2 duo renszereket most kezdik majd leváltani az I szériás gépek. Nagyjából egy év múlva a legfullosabb core 2 duo-s gépet is meg fogod kapni nagyon jó áron, és ha sulira kell, arra pont jó lesz. ha megnézed most kezdtek el bejönni az I szériák, tehát a régiek kifutására nagyjából fél év - 1 év kelleni fog
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!