Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot vegyek karácso...

Milyen laptopot vegyek karácsonyra?

Figyelt kérdés
Óriási a választék árban és teljesítményben, de mindenképp erős gépet szeretnék, gondolok itt a processzorsebességre, ramra, HDD min legalább legyen 100GB, ár max 80ezer, gari legalább fél év és egy GTA 4, NFS Shift fusson rajta kényelmesen. Trackpoint ne legyen rajta, Touchpad kell, kijelző min 14". Toshiba, Aced, HD teljesen mindegy, megbízható, működőgépes gépet keresek, ami 2 év múlva is jó gépnek fog számítani.
2011. nov. 18. 20:10
 1/4 zsomkovacs ***** válasza:
Az az ár biztos 80.000? Mert ha igen, abból kb. egy erős netbookod lesz... Annyiból már egy asztali gép összerakása is problémás, amin jól megy a GTA4... Ha az ár 180.000, akkor elkezdek keresgélni...
2011. nov. 18. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
180 az nagyon sok egy gépért, annyit nem tudok kiadni ilyenre... használt de jó állapotú gép is jó, nem kell új, csak legyen még garis.
2011. nov. 18. 20:29
 3/4 anonim válasza:
Nekem HP g62-om van. 2 év rá a garancia, a futár házhoz hozta. van benne webcam, windows7 és wifi. nagyon gyors,szép.dvd-t tökéletesen lehet nézni vele. én nagyon szeretem. és csak 130 ezer volt. windows7-tel együtt. amugy tényleg 80 alatt maximum netbookot fogsz kapni, aminek pici a teljesítmény és kicsi a kijelzője
2011. nov. 20. 16:23
 4/4 luiG válasza:

Ez szerintem jó csak egy kicsit több pénzt kell hozzá tenned:

[link]

2012. nov. 4. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!