Milyen laptopot vegyek?
Hogy a fenébe ne kapnál 150.000-ért???
Pont a minap nézegettem, Icore 5-ös 2.4Ghz-s procival, 1GB-os Ati kártyával 4 Gb rammal és 500Gb...
Ez azért már jó nem? Csak nem emlékszem rá melyik lapban volt, vagy ezeket nézdd meg, szerintem bármelyik jó játékra...
Nekem ez van: Samsung R540js01, és ezen is elég szépen fut pl a crysis 2, csak hasonlításképpen.
mind1-ik nek amiket belinkeltél rossz a vga-ja egy GT-520M le illetve egy GT 315M-le max egy farcry 2 ha elmegy azon a felbontáson. A Crysis 2 szagat na vele. Őrüljünk ha 20-25 Fps-el elmegy nekem a GT 330M megy 30Fps-el átlagban.
Minimum aegy GT 335M kell és GT 540M kell hogy elmenjen de még így is vagy a FULL HD ról vagy a High beálításokrol le kell mondani.
Szerintem ilyet vegyél : Acer Aspire 5742G-3384G32MN Notebook
127k körül van az ára, 4 gb memória plusz még 4 et lehet bőviteni , proceszorja : intel core I3
2,53 GHZ s és videókártyájában is van 1 gb , szerintem ez játszani tökéletes .
ITt lehet könnyen keresni laptopokat : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!