Segítene valaki egy konfigurációt összerakni?
Kereken 300 ezrem van egy gamer pc konfigurációra, az egyetlen kikötésem az i7 processzor, és nem szeretnék parasztvakításos hardvereket. Nincs sok időm utánanézni a legjobb ár-érték aránnyal rendelkező alkatrészeknek, ezért kérem ha valaki össze tud dobni nekem egy konfigot, azt megköszönném. Amire szükségem van:
-alaplap
-videó kártya
-proci: i7 de ha nem jön ki az összegbő, megteszi az amd-is.
-ram (lehetőleg 16gb)
-táp
Házzal, ssd-vel + 2 hdd-vel rendelkezem, azok nem kellenek.
Attól függ, gondolom tuningolni akarsz és a processzoron van a hangsúly:
Asus Z170-A
Intel Core i7-6700K
Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury
MSI GTX1070 Armor (1 hónap múlva érkezik, ezt már érdemes kivárni)
Corsair 550W RM550x
+processzorhűtő (ez a háztól függ)
Nyilván megoldhatjuk tuning nélkül is, akkor belefér egy jobb videokártya:
Asrock H170M Pro4
Intel Core i7-6700
Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz
Asus GTX1080 Strix (szintén 1 hónap)
Cooler Master G450M
Azt #1es tuningos gépe tetszetős. Ha ennyi pénzed van rá énis inkább megvárnám az 1070et vagy 1080at
A #2esnek csak annyit hogy gratulálok hogy egy tuningos gépbe egy irodai gépekbe is alsó kategóriás corsair vs-t raknál
#1 második összeállítása a tökéletes!
Inkább egy erősebb VGA mint a tuningolás.
Bár egy felhasználási kört megnevezhetnél, hogy az igényeidre szabhassuk a konfigot 100%-ban.
Ennyi erővel ha neked meg van életed akkor mit keresel itt?
#fucklogicbitch
Köszi Ádám :)
Igen képzeld el van életem ma is barátnőm vártam, hogy átjöjjön. Játékaim unom úgyhogy van időm gyakorizni ez miért baj neked? Szerintem semmi közöd hozzá szeretek segíteni az embereknek és a sok válaszból én is sokat tanulhatok :) Ami jól jön mert még eléggé "gyerek" vagyok és később ezzel szeretnék foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!