Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről? Ti...

Mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek a helyemben? Gyűjtsek a gépre, vagy inkább laptop?

Figyelt kérdés

Ösztöndíjból vennék idén valamikor játszára egy sz.gépet/laptopot. Havi 50et tudok félretenni rá. Jelenleg van egy kis laposom, ami még elviszi az 1-2 éves játékokat. A lapos már 2 éves. Szeretnék egy erősebb gépezetet játékra, és nem tudom, hogy mi lenne célravezetőbb.

Intel Core i3 3217U 1.8Ghz

4GB RAM

GT 740M 2GB

1TB HDD

Gondolkoztam gépen is, de arra csak majd valamikor nyár végén, vagy ősszel jönne össze a pénz, hogy egy ütősebb gépet vegyek. Kellene hozzá minden, tehát monitor is és asztal is. Ha gépet vennék, akkor már rá kellene költenem minimum 450 rugót minden tartozékkal együtt. Nem szeretnék olyan gépet venni, amiből 1-2 éven belül már cserélhetem az alkatrészeket, mert nem lesz elég csak a játékok alacsony grafikán való futtatására. A lapos összejöhetne kevesebből is, bár nem tudom ez mennyire jó ötlet, hiszen jobban melegszik, ezáltal hamarabb tönkre is mehet, viszont olcsóbb. Ti mit tennétek? A jelenlegi notimon is elvagyok még, csak nem tudom mennyi ideig lesz még működőképes, eddig olyan 70-78 fokig melegszik játék közben (pl Alien Isolation, Tomb Raider 2013).

2016. máj. 9. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Csak akkor vegyél notit, ha a hordozhatóság fontos, egyébként szinte mindenben jobb az asztali gép.
2016. máj. 9. 20:59
 12/15 anonim ***** válasza:
#12 Haver! Nekem nincs ssd a gépembe és megvagyok nélküle. Ha valaki csak 270e vesz gépet akkor inkább vegyen bele minőségi cuccokat és ne spóroljon pl.a videókártyán, processzoron ,tápon. De ezt egy idiótának nehéz elmagyarázni.
2016. máj. 9. 21:18
 13/15 anonim ***** válasza:
#9 azt eszrevetted hogy ssd-t nem raktam a gepbe de azt nem vetted eszre hogy az #5 os valaszolo egy i5skylake procihoz ddr3 as ramot rakott ... de csak mert ssd ...
2016. máj. 9. 23:13
 14/15 BM-Striker ***** válasza:

Ilrn éertékű gépbe illik legalább egy olcsóbb 240gb-os SSD, különben lassú lesz az erős hardver ellenére.

Akár az i megkockáztatnám, hogy egy 500gb-os SSD jobb vétel egy új gépbe, mint egy 240gb-os SSD + 1tb HDD.

Egyébként ezen gépen ráér akkor gondolkodni, ha összejön rá a pénz, mivel addigra piac úgy is változni fog.

2016. máj. 10. 05:07
 15/15 anonim ***** válasza:

@13

6.választ olvasd már el

2016. máj. 10. 06:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!