Mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek a helyemben? Gyűjtsek a gépre, vagy inkább laptop?
Ösztöndíjból vennék idén valamikor játszára egy sz.gépet/laptopot. Havi 50et tudok félretenni rá. Jelenleg van egy kis laposom, ami még elviszi az 1-2 éves játékokat. A lapos már 2 éves. Szeretnék egy erősebb gépezetet játékra, és nem tudom, hogy mi lenne célravezetőbb.
Intel Core i3 3217U 1.8Ghz
4GB RAM
GT 740M 2GB
1TB HDD
Gondolkoztam gépen is, de arra csak majd valamikor nyár végén, vagy ősszel jönne össze a pénz, hogy egy ütősebb gépet vegyek. Kellene hozzá minden, tehát monitor is és asztal is. Ha gépet vennék, akkor már rá kellene költenem minimum 450 rugót minden tartozékkal együtt. Nem szeretnék olyan gépet venni, amiből 1-2 éven belül már cserélhetem az alkatrészeket, mert nem lesz elég csak a játékok alacsony grafikán való futtatására. A lapos összejöhetne kevesebből is, bár nem tudom ez mennyire jó ötlet, hiszen jobban melegszik, ezáltal hamarabb tönkre is mehet, viszont olcsóbb. Ti mit tennétek? A jelenlegi notimon is elvagyok még, csak nem tudom mennyi ideig lesz még működőképes, eddig olyan 70-78 fokig melegszik játék közben (pl Alien Isolation, Tomb Raider 2013).
Ezt néztem ki így hirtelen, nem tűnik rossz fogásnak:
Szerintem elbírná a mai játékokat is nagyrészt.
6500-höz nehogy már ddr3-at vegyen. Plusz jobb az 1*8 hogy könnyebb legyen bővíteni később.
Egyébként az alaplap is ddr4-es
Köszönöm a válaszokat!
Hát nyárra megszeretném venni a gépet/lapost, tehát max. 300-350 lenne rá mindennel együtt (asztal is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!