Hogyan gyűjtsek pénzt?
gamer laptopra gyűjtök, már eladtam egy csomó felesleges cuccom, és már csak 100.000 kéne. Hogyan gyűjtsek ennyit össze.? 80 ezer értékű dolgot árulok még a neten , de nem biztos, hogy megveszik.
14/l
Köszönöm a válaszokat,
minimum i7-es processzort szeretnék, és jó nvidia geforce 740m-es videókártyát. láttam már 200.000 forintért is ilyen gépet. Ne gondoljatok valami hiper-szuper laptopra, csak az a lények, hogy az alapdolgok menjenek rajta :D
MI?!!
Az üzenet szövege: Bocsi de ez nagyon felcseszett... Mi a francnak kell egy i7-es processzor??!! Ha nem tudod kihasználni látszik te sem vagy egy nagy pcguru.... Figyelj GTX 740 es videókártyával mit kezdesz? i7-es processzor alsóhangja a 970... És megbocsáss nagyon elárazzátok a dolgokat ha i7 es processzort akarsz nem lesz képes egy maximális teljesítményre. Egyébként Gondolom te csak azért akarsz egy olyan pc-t mert menő akarsz valaki szemében tűnni és hidd el nem leszel az ha pct akarsz akkor menj dolgozni és ne keress annyiért jelen esetben 180.000 -ért i7 -es procit... ez alsó közép kategória és belépő szintű gamer cucc..
Adok egy tippet mit vehetnél ennyiért és akkor még a monitort + perifériákat nem számoltam!
Alaplap:
Asrock 970 Pro3 R2.0
Processzor:
AMD FX 8320
TÁPEGYSÉG
Chieftec GPS-600 A8
Memória
2xKingston 4GB DDR3 1600MHz HyperX Fury Red
HDD:
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Videokártya:
Gigabyte GTX 950 2GB OC
És akkor így jössz ki 150.000-re... szóval kezdj el gyűjteni még 1 monitorra ami egy olcsóbb alhangon egy 40.000 vagy használtan 20.000... És még egy perifériát (billentyűzet/egér) kb 10.000 vagy 6.000.... és így ki jösz 200.000-re vagy 176.000 Ft-re... :) Tanácsom ez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!